Σελίδες


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο Πρόεδρος της Ορεστιάδας για τις δηλώσεις Δεληκώστα: «Οι "ερασιτέχνες" έχουν καθαρό πρόσωπο»!

Γκιζάνης: «Οι "ερασιτέχνες" έχουν καθαρό πρόσωπο»
Αν υπήρξαν λίγες πιθανότητες για να μείνει ο Κώστας Δεληκώστας στην Ορεστιάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού εξανεμίστηκαν από τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.
Ο χαρακτηρισμός «ερασιτέχνες» για τους παράγοντες έχει πειράξει τους παράγοντες της διοίκησης που μέχρι αργά το βράδυ είχαν έκτακτο συμβούλιο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.
Το πρωί της Κυριακής θα εκδώσουν ανακοίνωση αλλά ο πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης έδωσε ένα στίγμα για το που θα κινηθεί η νέα διοίκηση. «Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο από τα όσα είπε ο κύριος Δεληκώστας και από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε βάρος της ομάδας.
Αυτοί οι "ερασιτέχνες" έχουν καθαρό πρόσωπο και έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού για να βγάλουν εις πέραν το τεράστιο χρέος που άφησαν στον σύλλογο κάτι "επαγγελματίες" σαν κι αυτούς που εννοεί ο Δεληκώστας», ανέφερε στο volleynews.gr ο Γκιζάνης.
Το θέμα είναι πως η ομάδα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της, νίκησε μετά από 15 χρόνια τον Παναθηναϊκό, το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» ήταν σχεδόν κατάμεστο και στην Ορεστιάδα κανείς δεν χαίρεται αυτές τις επιτυχίες.
πηγη www.volleynews.gr