Σελίδες


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Έκλεισαν με νίκη την προετοιμασία τους οι έφηβοι χωρίς τον Κασαμπαλή!!

Έκλεισαν με νίκη την προετοιμασία τους οι έφηβοι χωρίς τον Κασαμπαλή

Υπό το βλέμμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, αλλά και πλήθος κόσμου, η Εθνική Εφήβων έκανε το δύο στα δύο κόντρα στην Καλαμάτα 80, αυτή τη φορά με 3-0 (χθες με 3-1).
Οι κ.κ. Τατούλης, Παπαδόπουλος απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Τζιουμάκα, για την παρουσία της Εθνικής στην Μεγαλόπολη και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου στην Ουγγαρία.

Εκτός του Σταύρου Κασαμπαλή που ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ο Άρης Αγγελόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του.

«Έκλεισε μ’ αυτό το παιχνίδι ο κύκλος της σύντομης προετοιμασίας μας και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Σήμερα σαφέστατα έγινε καλύτερο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε πιο φρέσκια και δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-23, 25-23)

ΕΛΛΑΔΑ (Αγγελόπουλος): Κομητούδης, Κωστόπουλος, Τζιουμάκας, Βουλκίδης, Καρασαββίδης, Τουρνάκης, Τσαδήμας –λ / Παπάζογλου, Ιωαννίδης Μούχλιας, Μήλης, Μανίκας, Αντύπας, Κανελιας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Δημητρακόπουλος): Μανιατέας, Βραχνάς, Ντάκουρης Π., Κακαλέτρης, Καρράς, Μπουσούνης, Ντάκουρης Β.–λ / Περπινάκης, Μάνα, Κωτσάκης
πηγη www.volleynews.gr