Σελίδες


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αρνήθηκαν την αναβολή του αγώνα με τον Άρη στον Μουστακίδη


Αρνήθηκαν την αναβολή του αγώνα με τον Άρη στον Μουστακίδη
Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστα Καραγιάννης
- Τον εκνευρισμό στον Σάκη Μουστακίδη έχει φέρει η άρνηση της ΕΣΑΠ να αναβάλει το παιχνίδι του Εθνικού με τον Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς ο αγώνας αυτός θα φέρει επιπλέον επιβάρυνση στους παίκτες του Εθνικού, λίγες μερές μετά την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup και 4 μέρες πριν από το Final Four του Λιγκ Καπ.
Άλλωστε η ίδια η Ένωση διέψευσε πριν λίγες μέρες τον εαυτό της, καθώς όρισε κανονικά τους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ αρχικά και λόγω τον εκλογών τους είχε αναβάλει. Ό Εθνικός είχε ζητήσει εξαρχής να μην αγωνιστεί την αγωνιστική αυτή, καθώς ήδη οι παίκτες του είναι επιβαρυμένοι από τους συνεχώμενους αγώνες και κατέθεσε για το λόγο αυτό αίτημα αναβολής στην ΕΣΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης δεν είχε πρόβλημα και δέχθηκε την αναβολή για να διευκολύνει τον Εθνικό που δίνει και ευρωπαϊκούς αγώνες και μάλιστα βρίσκεται ένα βήμα πριν τις 4 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup. Όμως τελικά η ΕΣΑΠ (γενικός γραμματές της οποίάς είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Γιάννης Τζίμας) όρισε τον αγώνα για τη Δευτέρα επιβαρύνοντας και άλλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Εθνικού.
Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το αίτημα του Εθνικού για αναβολή λέγοντας οτι "είναι αλήθεια πως ζητήσαμε αναβολή του αγώνα μας με τον Άρη. Μέσα σε 15 μέρες θα δώσουμε έξι αγώνες σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ. Δεν μας δόθηκε αναβολή. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να παλέψουμε όλους τους στόχους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο κόσμος είναι η πηγή ενέργειας που έχουμε για να συνεχίσουμε".
πηγη www.thrakisports.gr