Σελίδες


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Με προβλήματα και διαφορετικούς στόχους στο «Χαλκιοπούλειο»

Με προβλήματα και διαφορετικούς στόχους στο «Χαλκιοπούλειο»
Σε μία από τις πιο εμφίρροπες αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ, ο ΓΣ Λαμία υποδέχεται στο «Χαλκιοπούλειο» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 
Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 10/1 στις 19: 00, ενώ χαρακτηριστικό του είναι η επιστροφή του Σιδηρόπουλου στην ενεργό δράση.
Το παιχνίδι θα είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Ο Γ.Σ.Λαμία στον Α΄γύρο δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη και ευελπιστεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα της Ρούμελης προέρχεται από την ήττα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό η οποία όμως συνοδεύτηκε με ελπιδοφόρα εμφάνιση.

Η Λαμία δε σταματά να έχει προβλήματα και ο Θανάσης Κατσιγιάννης βάζει όλη του την τέχνη για να μπορέσει να τα καλύψει. Το σημαντικότερο είναι ο τραυματισμός του Γιάροσλαβ Λεχ. Ο Πολωνός στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ολυμπιακό έπαθε διάστρεμμα και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, διαφορετικά διαγώνιος θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Χήρας.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρέθηκε και την προηγούμενη σεζόν στη Λαμία έχοντας πολλά προβλήματα μετά την τιμωρία του Ανδρέα Ανδρεάδη. Εφέτος πηγαίνει με πασαδόρο τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο ο οποίος γύρισε μετά από επτά μήνες κι έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Ο Σταύρος Κασαμπαλής βρίσκεται με την Εθνική εφήβων και ο Βόσνιος Ζάρκο Κίσιτς αποχώρησε. Ο Κροάτης διαγώνιος Λεό Άντριτς προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του που του κόστισε τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο όπου ο Εθνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ. Η ομάδα του Μουστακίδη στους πέντε εκτός έδρας αγώνες του Α΄γύρου κατάφερε να νικήσει μόλις τον έναν.
www.volleynews.gr