Σελίδες


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ


Τίμησαν τον Παλιόπορτα

Τίμησαν τον Παλιόπορτα
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Εθνικός Γιάννης Τζίμας πριν την έναρξη του αγώνα πάντως, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τίμησε τον πρόεδρο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρη Παλιόπορτα για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ...

Ο Εθνικός είναι μια από τις ιστορικότητες ομάδες στο ελληνικό βόλεϊ με παρουσία στην Α΄Εθνική από το πρώτο πρωτάθλημα το 1971.
Ο Φοίνικας Σύρου η ανερχόμενη δύναμη, ομάδα πρότυπο για πολλούς με στόχους πρωταθλητισμού πλέον που ήρθε για να μείνει. Οι δυο άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής περιφέρειας, φαίνεται να χτίζουν τις δικές τους σχέσεις φιλίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα της Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας τίμησε τον πρόεδρο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρη Παλιόπορτα για την προσφορά του στο Ελληνικό βόλεϊ, με τον κ. Τζίμα να τονίζει ότι ο Εθνικός τιμά κατά αυτό τον τρόπο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δημιουργήσει μια νησιωτική ομάδα πρότυπο που βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού. Σε δηλώσεις του ο κ Παλιόπορτας αφού ευχαρίστησε τον ομόλογό του σημείωσε την ανάγκη στήριξης και επένδυσης του ελληνικού βόλει στην περιφέρεια.

Οι δύο πρόεδροι παρακολούθησαν δίπλα, δίπλα τον αγώνα, ζώντας με πάθος την κάθε στιγμή, αλλά στο τέλος αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.
Πάντως, μετά τον αγώνα υπήρξε ένταση όταν ορισμένοι οπαδοί του Εθνικού φώναξαν συνθήματα κατά των παικτών της Σύρου που αντέδρασαν έντονα αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.