Σελίδες


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ




Την Τρίτη 27/11/2012, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, κατά την διάρκεια του αγώνα εφήβων μεταξύ του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Γ.Ε.Α. Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των δύο εφηβικών ομάδων της πόλης, που αντιπροσωπεύουν το μέλλον του ανδρικού Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης. 
Στα πλαίσια των δράσεων της Λέσχης για την ανάπτυξη του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. Να διοργανωθεί, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Ν.Έβρου και τον Δήμο Αλεξ/πολης, τουρνουά Βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου περιοχής Δήμου Αλεξανδρούπολης (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Γυμνάσια Αλεξ/πολης, Γυμνάσιο Άνθειας, Γυμνάσιο Φερών, Γυμνάσιο Πέπλου). Το τουρνουά προγραμματίζεται για τις 11/12/2012 (αγόρια) και 12/12/2012 (κορίτσια), 9,00-14,00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.

2. Να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης ώρας προπόνησης για τους παλαίμαχους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, που λόγω της έλλειψης κλειστών γυμναστηρίων στην πόλη τα τελευταία δύο χρόνια αυτό δεν έχει γίνει δυνατόν.


3. Να προγραμματισθεί συνάντηση των σωματείων της πόλης για κοινή συζήτηση που να αφορά το μέλλον και την ανάπτυξη του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης.