Σελίδες


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ :«Έχουμε την ιδανική χημεία»


«Έχουμε την ιδανική χημεία»

Του Γιώργου Πανταζίδη
Είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του Εθνικού και της Volleyleague γενικότερα, αφού έχει συμπληρώσει μια 20ετία στη μεγάλη κατηγορία, ενώ την τελευταία διετία ο Γιώργος Παπάζογλου βρίσκεται στο ρόστερ του Εθνικού επιστρέφοντας στον Έβρο (καθότι γέννημα και θρέμμα Ορεστιαδίτης).
«Το ότι έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν θα έλεγα ότι ήταν κάτι που θεωρούσαμε σίγουρο πριν ξεκινήσει η σεζόν. Απλά μέσα από τις γενικότερες συγκυρίες που υπάρχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δεδομένου ότι είμαστε μια καλή ομάδα, που δουλεύει σωστά και προσπαθεί να βλέπει το κάθε ματς ξεχωριστά, ήρθαν κι αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε άγχος με την έννοια του τελικού αποτελέσματος κι αυτό μας έχει βγει σε καλό», εξηγεί ο πολύπειρος κεντρικός, ο οποίος όμως σπεύδει να συμπληρώσει: «Χωρίς να φανεί ότι ήταν εύκολα τα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, το αντίθετο μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι μας περιμένει μια ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. Κι αυτό το λέω γιατί με εξαίρεση ίσως τον Ολυμπιακό, οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά η μία στην άλλη».

Ο Παπάζογλου παραδέχεται ότι «στο πίσω μέρος του μυαλού μας μπορεί να σκεφτόμαστε πολλά, αλλά σαν ομάδα δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το επόμενο μας παιχνίδι. Κι αυτό οφείλεται και στον προπονητή μας, αφού ο Σάκης Μουστακίδης έχει πιάσει το σφυγμό της ομάδας κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο». Ο Εθνικός έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ρόστερ με νεαρούς και εξαιρετικά ταλαντούχους αθλητές, μαζί με μια πλειάδα έμπειρων με τον 39άχρονο άσο να κάνει λόγο «για την ιδανική χημεία! Η μίξη αυτή αποδεικνύεται ιδανική. Εμείς βοηθάμε τα παιδιά, που είναι δεκτικά κι ακούνε, αλλά οι μικροί με τις εμπειρίες που ήδη έχουν αποκομίσει γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Κι αν καταφέρουμε να παίζουμε στα παιχνίδια όλοι καλά, τότε θα μπορέσουμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Το που μπορούμε να φτάσουμε, δεν το σκεφτόμαστε πάντως γιατί πολύ απλά, αυτό που μετράει είναι το επόμενο ματς».

πηγή: thrakisport.gr