Σελίδες


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Α2 ΑΝΔΡΩΝ - Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3

«Διπλό» δια χειρός Αλεξίου
Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον 3ο όμιλο της Α2 των ανδρών πήρε ο ΣΠΑ Καρδίτσας, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Αλεξανδρούπολη 3-0 (25-17, 25-21, 27-25) στην αναμέτρηση με τη...
απέναντι στη Γυμναστική Ένωση Αλεξανδρούπολης. Με τη νίκη αυτή η Καρδίτσα έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα δείχνοντας σε όλους πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρία παιχνίδια.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το 3ο σετ όπου η ΓΕΑ προηγήθηκε 24-19 αλλά ο ΣΠΑΚ με σερί 7-0 γύρισε τον αγώνα. Σε αυτό βοήθησαν τα μέγιστα τα σερβίς του Αλεξίου και τα μπλοκ του Χήρα.

«Κάναμε καλή εμφάνιση χωρίς να είναι η καλύτερη που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κάναμε λίγα λάθη και κρατήσαμε την τακτική μας, είχαμε αποτελεσματικό σερβίς και μπλοκ», είπε ο πασαδόρος και προπονητής του ΣΠΑΚ Μάκης Νεδηλάκης.

Διαιτητές: Τζεπκινλής – Μαργαριτίδης

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 25-27)

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Κίτσιος, Αρχοντούδης, Αμαριανάκης, Μπαντίρης, Χριστόφας, Σταματίου, Δημητρούδης (λ), Χατζόπουλος.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου - Νεδηλάκης): Νεδηλάκης, Παπαγεωργίου, Χήρας, Καραγκιόζης, Αλεξίου Α., Βασιλάκος, Ντακούρης (λ), Αλεξίου Φ. , Τρυπογιώργος, Μαλλιώρας.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr