Σελίδες


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ο Νεδηλάκης καθήλωσε τη ΓΕΑ



Ο Νεδηλάκης καθήλωσε τη ΓΕΑ

Απογοήτευσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΓΕΑ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισε βαριά ήττα από την Καρδίτσα στην έδρα της με 3-0 σετ και παραμένει χωρίς βαθμό στον 3ο όμιλο της Α2 εθνικής μετά από τρεις αγωνιστικές.
Οι Εβρίτες έχοντας προσδοκίες για κάτι καλό απέναντι στους Θεσσαλούς, δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι καλό αφού ήταν νωθροί και υπέπεσαν σε πολλά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αποκορύφωμα το τρίτο σετ όταν και η ΓΕΑ προηγήθηκε με 24-19 αλλά δεν κατάφερε τελικά να το κερδίσει για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της αναμέτρησης. Η Καρδίτσα σοβαρή και αποφασιστική γύρισε το παιχνίδι. Ο ΣΠΑΚ σαν καθοδηγητή είχε τον Αλεξανδρουπολιτη Σταμάτη Νεδηλάκη (ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό) που έχει τον ρόλο παίκτη προπονητή και σαν πασαδόρος κατεύθυνε με μαεστρία την ομάδα του.

Διαιτητές: Τζεπκινλής - Μαργαριτίδης
Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 25-27)
ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Κίτσιος, Αρχοντούδης, Αμαριανάκης, Παντίρης, Σταματίου, Χατζόπουλος, Δημητρούδης (λ), Αλεξάκης, Χαντζής, Κώτας, Τασάκος
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλεξίου - Νεδηλάκης): Νεδηλάκης, Παπαγεωργίου, Χήρας, Καραγκιόζης, Αλεξίου Α., Βασιλάκος, Ντακούρης (λ), Μαλλιώρας.
πηγη www.thrakisport.gr