Σελίδες


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ - 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (09/11, 19:00)


Οι «χαμένοι» της Μίκρας ψάχνουν επάνοδο στις νίκες

Ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη τον Φοίνικα Σύρου (09/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεχάσουν τις «πικρές» εμπειρίες των τελευταίων ημερών καθώς αμφότερες προέρχονται από ήττες με 3-0 από Ηρακλής και Άρη και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο (Μίκρα)...
Ο Εθνικός έχοντας ξεκινήσει με το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, την 4η τα βρήκε σκούρα στη Μίκρα απέναντι στον Ηρακλή και ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σάκης Μουστακίδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και ελπίζει πως η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο σε συνδυασμό με καλή απόδοση από τους παίκτες του, θα επαναφέρουν τους Ακρίτες στις νίκες.

Ο Φοίνικας δίνει δεύτερο ματς σε διάστημα δύο ημερών και ο Χρήστος Πάτρας ελπίζει να μην παρουσιάσει η ομάδα του την άσχημη εικόνα της αναμέτρησης με τον Άρη. Ο Φοίνικας μετρούσε, μέχρι να ηττηθεί στη Μίκρα, τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Είχε... διαγράψει το -3 του περσινού πρωταθλήματος και συνέχιζε την ανοδική του πορεία. Με μοναδικό απών τον Ματσακόν, οι «πειρατές» θέλουν να κάνουν νέα αρχή.

Την περσινή χρονιά οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές, με την εκάστοτε φιλοξενούμενη να επικρατει και μάλιστα με το ίδιο σκορ, με 3-1. Μάλιστα ο Εθνικός ήταν η πρώτη ομάδα που «άλωσε» τη Σύρο την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Διαιτητές: Θεμελής - Μπαντιανίδης

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 09/11/2012

19.00, Βόχα (Novasports 7), Παμβοχαϊκός - Ηρακλής, Ονόπας - Κυριοπούλου, Κομισάριος: Ιορδανίδης
19.00, Αλεξανδρούπολη, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου, Θεμελής - Μπαντιανίδης, Κομισάριος: Δόγαρης
Σάββατο 10/11/2012
17.00, Μίκρα (Novasports 3), Άρης - Ολυμπιακός, Δεληκωστίδης - Βασιλειάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης
18.30, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς – ΓΣ Λαμία, Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Κομισάριος: Πέρρος
*Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Νίκη Αιγινίου - Μίλων αναβλήθηκαν ύστερα από αίτημα των ΠΑΟΚ και Μίλωνα, το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΣΑΠ.

πηγη www.volleynews.gr