Σελίδες


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οι δηλώσεις των προπονητών πριν το ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ


Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Φοίνικας Σύρου
Με διαφορά λίγων ημερών (το βράδυ του Σαββάτου ο Εθνικός, το βράδυ της Τετάρτης ο Φοίνικας) κι οι δύο ομάδες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, στο ίδιο γήπεδο (Μίκρα), από διαφορετικούς αντιπάλους (κόντρα στον Ηρακλή ο Εθνικός, κόντρα στον Άρη ο Φοίνικας).
Το έχει η μοίρα τους μάλλον να αναμετρώνται στην Θράκη μετά από αρνητικά αποτελέσματα, καθώς και πέρσι ο Εθνικός προερχόταν από τρεις σερί ήττες, ενώ ο Φοίνικας από δύο.
«Εγώ πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει το ματς με τον Ηρακλή, όπου έκλεισε ο πρώτος κύκλος αγώνων και έχουμε τώρα μπροστά μας μια τριάδα αγώνων πολύ σημαντικών», τόνισε αρχικά ο Θανάσης Μουστακίδης ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Συριανών: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από ήττα και μια άσχημη εμφάνιση και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κάνει ένα δεύτερο σερί κακό παιχνίδι. Έχει έμπειρους παίκτες, είναι μια πλήρης ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ και ρόστερ. Εμείς καλούμαστε να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας και πιστεύω ότι μπορούμε».
Μάλιστα ο τεχνικός του Εθνικού χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς: «μια μεγάλη πρόκληση, αφού θέλουμε να μείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η πιο σημαντική πρόκληση όμως είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να επικρατήσουμε επί ενός αντιπάλου που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα».
Ο Φοίνικας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη, με τον Χρήστο Πάτρα να έχει την γνωστή απουσία του Ματσακόν (έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση), αλλά να εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο.
«Έχουμε ξεχάσει ήδη το παιχνίδι με τον Άρη όπου δεν παίξαμε τίποτα και το μυαλό μας είναι αφοσιωμένο στο ματς με τον Εθνικό. Δεν τίθεται θέμα κακής ψυχολογίας, γιατί είμαστε επαγγελματίας και θα είμαστε έτοιμοι», ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε: «Κόντρα στον Άρη ήταν έκπληξη για μένα ο τρόπος που αντιδράσαμε, αφού δεν είχαμε το ρυθμό που είχαμε τον τελευταίο μήνα. Ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα, που παίζει ακόμη καλύτερα στην έδρα της και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

ΠΗΓΗ www.volleyleague.gr