Σελίδες


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ«Αγώνας... διαφήμιση για το βόλεϊ»


«Αγώνας... διαφήμιση για το βόλεϊ»
Στην φοβερή ατμόσφαιρα του γηπέδου αλλά και για τους λόγους που ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Καζάζης.
«Ήταν ένα παιχνίδι, διαφήμιση για το βόλεϊ και το πρωτάθλημά μας. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Εθνικός έπαιξε πολύ ελεύθερα. Νομίζω ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Το παιχνίδι ήταν σκληρό γιατί βασίστηκε στον τομέα της δύναμης. Ενώ πρέπει να είσαι πιο ήρεμος και να προσπαθείς να χτυπήσεις τον αντίπαλο στα αδύναμα σημεία του, εμείς τον κοντράραμε εκεί που ήταν δυνατός. Παίξαμε και εμείς ένα σκληρό παιχνίδι. Στο τέλος φάνηκε η αλλαγή ανάπτυξης που είχαμε και πήραμε το ματς.

Πρέπει να πούμε όμως ότι ο Εθνικός έπαιξε πάρα πολύ καλά. Με πάθος, καλές άμυνες, αλλά και με μεγάλο ρίσκο που του βγήκε και πήρε δύο σετ.
Ο Ντίμα δεν πήγε άσχημα, απλά κάποιες στιγμές έπαιξε με την ασφάλεια του διαγώνιου, κάτι που περίμεναν οι αντίπαλοί μας. Ο Μαρούλης ρίσκαρε λίγο παραπάνω όπως είχαμε πει, δηλαδή να πιέσουμε από το κέντρο. Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν πολύ για τη συνέχεια. Κυνηγάμε το απόλυτο, θέλουμε τη νίκη, η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη γιατί είχε ένα κουραστικό ταξίδι. Τώρα πρέπει να φρεσκάρουμε τα παιδιά για να πάμε σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σύρο»