Σελίδες


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!


Θρακιώτες διαιτητές στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Θρακιώτες διαιτητές στα ευρωπαϊκά κύπελλα!
Εκπροσώπηση και μάλιστα σημαντική έχει ο Έβρος αυτήν την εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του βόλεϊ. Όχι, δεν ξαναζούμε τις παλιές καλές μέρες της Ορεστιάδας στο Συνομοσπονδίας, ούτε βγήκε (ακόμα) Ευρώπη ο Εθνικός.

Ωστόσο την Τετάρτη (31/10) ήταν προγραμματισμένο στη Ρουμανία ο Γιάννης Ιωαννίδης να είναι ο Α’ διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Μπακάου – Σπλιτ για τη φάση των 32 του CEV Cup Γυναικών. Έτσι, μετά την παρουσία του Σουφλιώτη Χρήστου Μπατιανίδη την προηγούμενη εβδομάδα, ένας ακόμη Θρακιώτης θα είναι ο άρχοντας ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι ο Ορεστιαδίτης φυσιοθεραπευτής, που τα τελευταία χρόνια κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, κάνει ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά κύπελλα αφού πριν από λίγο διάστημα μετά από ειδικά σεμινάρια και εξετάσεις πήρε το σήμα του διεθνούς διαιτητή.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θεωρείται από τις ανερχόμενες σφυρίχτρες στο ελληνικό βόλεϊ και το Σάββατο ήταν ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης στο Εβρίτικο ντέρμπι μεταξύ της ΓΕΑ και της Ορεστιάδας στην Αλεξανδρούπολη για την πρεμιέρα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών. «Σίγουρα είναι τιμή και μια σημαντική στιγμή για μένα», είπε στο thrakisport.gr ο κ. Ιωαννίδης λίγο πριν αναχωρήσει για την Ρουμανία.

Αναλυτικά, οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της βδομάδας (ανά διοργάνωση) σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
Την Τετάρτη (31/10), ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης Α’ διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Stiinta BACAU (ROU) - ZOK SPLIT 1700 (CRO) για τη φάση των 32 του CEV Cup Γυναικών.
Την Τετάρτη (31/10), ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Ονόπας Β’ διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα ZOK RIJEKA (CRO) - Volley KÖNIZ (SUI) για τη φάση των 32 του CEV Cup Γυναικών.
Την Πέμπτη (1/11), η διεθνής διαιτητής Λεμονιά Μουλά Α’ διαιτητής στον επαναληπτικό αγώνα Fenerbahce SK. ISTANBUL (TUR) - Khimik YUZHNY (UKR) για τη φάση των 32 του CEV Cup Γυναικών.

ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr