Σελίδες


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (03/11 - 19:00)0


Βίοι αντίθετοι στη Μίκρα

Βίοι αντίθετοι στη Μίκρα
Ένας… παράξενος αγώνας διεξάγεται στη Μίκρα αύριο (19:00) με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε μια κατάσταση που δεν φανταζόμασταν, μέχρι πέρσι.
Από τη μια μεριά ο γηραιός, πρωταθλητής της περασμένης σεζόν, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και το -2. Από την άλλη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η καλοκουρδισμένη ομάδα του Θανάση Μουστακίδη,  που αποτελεί την πλέον ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ούσα αήττητη και στη κορυφή, μαζί με τον Ολυμπιακό. 

Μια ενδεχόμενη ήττα για την ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ θα την φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θα ίσως να πρέπει να αναθεωρήσει τον στόχο της.

«Για εμάς είναι ένα ματς δίχως αύριο και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος του αγώνα εμείς θα πανηγυρίσουμε», δήλωσε ο Γιώργος Τζιουμάκας, χωρίς ο νεαρός διαγώνιος των γηπεδούχων να παραγνωρίζει τη δυναμική του Εθνικού. «Το γεγονός ότι έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς δείχνει ότι φέτος είναι πολύ δυνατός και σίγουρα έρχεται στην Θεσσαλονίκη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Τους σεβόμαστε, ωστόσο για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη», ήταν τα λόγια του ενώ όσον αφορά την κόντρα του με τα φιλαράκια του στις Εθνικές ομάδες Ανέστη Δαλακούρα, Ραφαήλ Κουμεντάκη πρόσθεσε: «Σίγουρα θα χαρώ που θα τους δω, αλλά όταν αρχίσουν οι αγώνες δεν υπάρχουν φιλίες παρά μόνο ο στόχος της ομάδας»

Μ' αυτή την επισήμανση συμφώνησε απολύτως κι ο Ανέστης Δαλακούρας. «Είμαστε φίλοι τόσα χρόνια στις Εθνικές ομάδες, αλλά αύριο είναι διαφορετικά», είπε ο νεαρός ακραίος ο οποίος χαρακτήρισε γενικά ‘διαφορετικό' το συγκεκριμένο παιχνίδι.«Αυτό είναι ένα ξεχωριστό ματς για τον Ηρακλή αφού είναι τελευταίος στη βαθμολογία με -2 βαθμούς κι αυτό είναι ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι, αλλά κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να δείξουμε ότι δικαίως βρισκόμαστε στην πρώτη θέση».

πηγη www.volleynews.gr