Σελίδες


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!!!



Φωτογραφίες και τρία βίντεο  από την μεγάλη  νίκη  του Ηρακλή,  επί του πρωτοπόρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης   με 3-0 σετ.
ΦΩΤΟ ΜΠΑΚΑΡ



Όπως είπε ο Κράβαρικ ‘ένας μάγος με ένα ραβδάκι μεταμόρφωσε την ομάδα.
Ο προπονητής του Ηρακλή ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη με καθαρό σκορ επί της Αλεξανδρούπολης και είπε χαρακτηριστικά:
«Σήμερα ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις.
Βλέπαμε σήμερα ότι τα παιδιά θέλανε πάρα πολύ την νίκη. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ. Ο Ηρακλής πρέπει συνέχεια να βγάζει αυτό το πρόσωπο όπως και σήμερα.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και το άγχος και ο φόβος. Σίγουρα οι τρεις ήττες μας έφεραν άγχος και σήμερα τα παιδιά εβγάλαν στο γήπεδο όμορφα πράγματα.
Δουλεύουμε πολύ και όποιος δει μία προπόνηση θα καταλάβει ότι αυτές οι τρεις ήττες μπορούν να χαρακτηριστούν και έκπληξη με βάσει τα όσα βλέπω εγώ στις προπονήσεις.
Τώρα έχουμε τον Παμβοχαϊκό. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε και τις δικές τους. Θα πάμε με άλλη ψυχολογία, καθώς η νίκη μας άλλαξε πολύ».



ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com