Σελίδες


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Χαριτωνίδης από τον Επίκουρο!


Τέλος ο Χαριτωνίδης από τον Επίκουρο!
Οι δρόμοι του Κώστα Χαριτωνίδη και του Επίκουρου Πολίχνης χώρισαν. Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του έμπειρου τεχνικού με την διοίκηση του συλλόγου και αποφάσισαν από κοινού να...
λύσουν την συνεργασία τους. Ο Χαριτωνίδης είχε διαφωνήσει με τις μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών και από την στιγμή που και ο υιός του Γιάννης έφυγε για τον Ολυμπιακό το γυαλί ράγισε. Μάλιστα δεν γνώριζε και για την μεταγραφή του Φιλανδού πασαδόρου Σίμο Όλι Πέκα καθώς υποστήριζε πως η ομάδα ήθελε ενίσχυση στα άκρα. Σε λίγα λεπτά αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση από τη διοίκηση του συλλόγου. Να σημειωθεί πως ο Χαριτωνίδης είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Επίκουρου και διατηρεί καλές σχέσεις με τους περισσότερους παράγοντες της διοίκησης, όμως, κρίθηκε απαραίτητο το διαζύγιο ως ύστατη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα.

Ο Γιώργος Περσιανλής θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Κώστα Χαριτωνίδη στον πάγκο του Επίκουρου Πολίχνης.Ο Έλληνας τεχνικός που την περσινή χρονιά ήταν προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται τις επόμενες ώρες να είναι οριστικά ο νέος προπονητής για το υπόλοιπο της σεζόν.


πηγή :www.volleynews.gr