Σελίδες


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αγώνας «ζωής» για την Ιωάννα


ΠΗΓΗ : www.volleynews.gr
Αγώνας «ζωής» για την Ιωάννα
Φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσουν σήμερα (18.00) στο Αιγίνιο η τοπική Νίκη και ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια της 5χρονης Ιωάννας που έπαθε εγκαύματα στο πρόσωπο και έχει ανάγκη από πολλαπλά και δαπανηρά χειρουργεία. 
Το VolleyNews καλεί τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του βόλεϊ να συνδράμουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του άτυχου κοριτσιού αλλά και των γονιών τους που δίνουν αγώνα ζωής. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί και τραπεζικός λογαριασμός...
στην Εθνική Τράπεζα:
049/753328-44
(Γκορίδης, Καραγιάννη) προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την ανακούφιση του άτυχου παιδιού που με την περιπέτεια του έχει συγκινήσει την τοπική κοινωνία στο Αιγίνιο.
Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Αιγινίου αναφέρει:
«Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΝΙΚΗ» Αιγινίου, θέλοντας να αναδείξει την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού και την ευαισθησία του σε προβλήματα συνανθρώπων μας, διοργανώνει φιλικό αγώνα πετοσφαίρισης για Φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των ομάδων:
Νίκης Αιγινίου - ΠΑΟΚ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΙΩΑΝΝΑ