Σελίδες


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!

11 Ιανουάριος 2011
Αποκαλυπτικός είναι στο σημερινό "ΦΩΣ" ο Στέφανος Λεμονίδης ο οποίος έφερε στη δημοσιότητα ένα τεράστιο θέμα το οποίο πέρασε στα ....ψιλά.
Οι δύο προπονητές των Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων ,Δημητριάδης και Μπαρζούκα εκτός από απλήρωτοι (απο τον Οκτώβριο του 2009) προσλήφθηκαν από τη διοίκηση Μαυρομάτη μόνο για ένα τρίμηνο .Από 15 Οκτωβρίου έως 15 Ιανουαρίου.!!!!!
Αυτό δείχνει πόσο πολύ πίστευαν στις ικανότητες τους ,άσχετα αν αυτοί έφεραν δύο προκρίσεις στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Τους κράτησαν από υποχρέωση (σας τα λέμε για να μη σας δουλεύουν πως τάχα-δήθεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη) γιατί οι δύο ομάδες είχαν την συμμετοχή στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τώρα με τη διπλή τους επιτυχία τους χάλασαν τα σχέδια και κάποιοι άλλοι στους οποίους υποσχέθηκαν τις θέσεις θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος Μαΐου ώστε οι ομάδες να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους εκτός και αν τους ξαναχαλάσουν τα σχέδια και προκριθούν στο Παγκόσμιο.Εκεί είναι που θα πάθουν ορισμένοι νευρικό κλονισμό .....
Το αστείο πάντως θα είναι Σάββατο που λήγουν τα συμβόλαια τους να μην τους ανανεώσουν και να προτείνει ο ΣΕΠΠΕ δικούς "εμπειρότερους" προπονητές  ....εκεί είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος