Σελίδες


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Φλώρος στην Εθνική Νεανίδων, Μπουτσουρής στην Εθνική Εφήβων, ανανέωσαν οι Δημητριάδης, Μπαρζούκα!



Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. 
ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ 19 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ   ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ  ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!!!
ΠΗΓΗ :www.volleynews.gr
0Share

ΕΟΠΕ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ

Φλώρος στην Εθνική Νεανίδων, Μπουτσουρής στην Εθνική Εφήβων, ανανέωσαν οι Δημητριάδης, Μπαρζούκα!
Οριστικά παραμένουν στην Εθνική Παίδων ο Μάκης Δημητριάδης και στην Εθνική Κορασίδων η Καρολίνα Μπαρζούκα. Ο Τάκης Φλώρος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Νεανίδων με ψήφους 19-1 και ο Νίκος Μπουτσουρής είναι προπονητής στην Εθνική Εφήβων με ψήφους 16-3-1. Διχάστηκε το ΔΣ για την περίπτωση της Μπαρζούκα. Για την Εθνική Ανδρών έγιναν επαφές με Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο και θα υπάρξουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες. Η συζήτηση για τις Εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκε και το ΔΣ συνεχίζεται με άλλα θέματα...
Φλώρος στην Εθνική Νεανίδων

Ο Τάκης Φλώρος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Νεανίδων μετά από απόφαση που έλαβε το ΔΣ της ΕΟΠΕ με ψήφους 19 υπέρ και 1 κατά.

Μπουτσουρής στην Εθνική Εφήβων

Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι προπονητής στην Εθνική Εφήβων μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ με ψήφους 16 υπέρ σε 20 μέλη του ΔΣ. Τρεις ψήφους (από Χατζηπαναγιώτου, Τουρσούγκα, Σύλλα) πήρε ο Τάσος Κουμπλής και μία ψήφο ο Γιώργος Μπακοδήμος.

Δημητριάδης μένει στην Εθνική Παίδων

Ο Μάκης Δημητριάδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΕΟΠΕ για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Παίδων με 19 ψήφους υπερ και μία κατά (του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου).


Μπαρζούκα μένει στην Εθνική Κορασίδων

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με την Καρολίνα Μπαρζούκα για τη θέση της Εθνικής Κορασίδων αλλά προηγουμένως τα 20 μέλη του ΔΣ διχάστηκαν...

Ισοψηφία 10-10 για την Μπαρζούκα

Το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Θανάσης Ρέρρας έκανε αρνητική εισήγηση για την Καρολίνα Μπαρζούκα και πρότεινε τον Σωκράτη Τζουμάκα. «Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την κυρία Μπαρζούκα προέκυψαν προβλήματα. Γενικά δεν είχαμε καλή συνεργασία και προτείνω τον κυρίο Τζουμάκα. Οι προπονητές σε αυτές τις ηλικίες δεν πρέπει να διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα και ανασφάλειες και πρέπει να είναι πρότυπο για τους αθλητές».
Υπέρ της πρότασης Ρέρρα για τον Θεσσαλονικιό Τζουμάκα τάχθηκαν οι «Αθηναίοι» Στουραϊτης, Χρυσοχόου, Ψαρουδάκης, Βαρσαμής, Λάγιου, Χατζηπαναγιώτου, Τουρσούγκα, Σύλλας, Σιδέρης. Υπέρ της «αθηναίας» Μπαρζούκα τάχθηκαν οι παράγοντες από την βόρειο Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη ενώ απουσίαζε ο Βέτσας!

Μετά την ισοψηφία 10-10 ζητήθηκε από τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να πάρει θέση και να μετρήσει η ψήφος του διπλή αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αρνήθηκε κι έτσι ο Ρέρρας απέσυρε την υποψηφιότητα του Τζουμάκα και επικράτησε η Μπαρζούκα!

Η Εθνική Ανδρών


Για την ΕΘνική Ανδρών δεν πάρθηκε απόφαση και το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ. «Εχουμε συζητήσει με τον Αλέκο Λεώνη και τον Σωτήρη Δρίκο. Θα κάνουμε επαφές και με άλλους προπονητές και θα σας ενημερώσουμε», είπε προς το Σώμα των μελών του ΔΣ ο πρόεδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Β΄προπονητής στην Εθνική Γυναικών ο Οικονόμου

Ο προπονητής της ΕΑ Λάρισας Απόστολος Οικονόμου (δείτε βιογραφικό πιο κάτω) θα είναι ο Β΄προπονητής στην Εθνική Γυναικών στο πλευρό του Τζιάνι Καπράρα, ενώ παραμένουν στο τεχνικό τιμ οι Τσιαπαφρέντο, Ρούσης. Εχει αρχίσει η συνεδρίαση του ΔΣ και σε λίγα λεπτά θα αρχίσουν οι ψηφοφορίες. 


Νωρίτερα έγινε συνάντηση μελών του ΔΣ με υποψήφιους προπονητές.  

Οι 36 υποψήφιοι

Οι 36 υποψήφιοι για τις Εθνικές ομάδες παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων οι οποίοι έστειλαν βιογραφικό ως τις 17/1 είναι οι εξής:

Μπακοδημος Γεωργιος
Κουμπλης Αναστασιος
Δημητριαδης Ιωακειμ
Γερανιος Σταυρος
Καραβιδοπουλος Γεωργιος
Κυριακου Μιχαλης
Καλπακης Παναγιωτης 
Τριανταφυλλοπουλος Χρηστος
Μαλτιδης Ανεστης
Μαρκακης Δημητρης 
Φλωρος Δημητριος 
Κυριαζιδης Χρηστος 
Μπαρζουκα Καρολινα 
Τσαγδη Χριστινα 
Γερονικος Ανδρεας 
Μπεκιαρης Σωτηριος 
Καλημερακης Εμμανουηλ 
Γκουντας Κωνσταντινος 
Οικονομου Αποστολος 
Παπαϊωαννου Νικολαος 
Τζιουμακας Σωκρατης 
Παπαδοπουλος Κων/νος 
Παπανικολαου Μιχαλης 
Μιχαηλιδου Μελπομενη 
Γαβαλα Μαρια 
Καλτσικης Γεωργιος 
Ξενακη Κασσιανη
Βιτσιος Σταυρος
Καψαμπελης Δημητριος
Κασαμπαλης Αθανασιος
Ιωαννιδης Κωστας
Κατζικας Γεωργιος
Μπουτσουρης Νικολαος


Aποσύρθηκε η Γαβαλά

Η Μαρία Γαβαλά αποσύρθηκε από την κούρσα των υποψηφίων για μια θέση στις Εθνικές ομάδες υποδομής. Η Γαβαλά στη συνάντηση που είχε με μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ είπε πως λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορεί να μετακομίσει στην Αθήνα και προσφέρθηκε να βοηθήσει με προπονήσεις στην Β.Ελλάδα.

Νωρίτερα έγινε συνάντηση των μελών του ΔΣ με τον Μάκη Δημητριάδη που θα παραμείνει στην Εθνική Παίδων ή, θα πάει στην Εθνική Εφήβων. Επίσης, έγιναν συναντήσεις με τον Τάσο Κουμπλή και τον Γιώργο Μπακοδήμο για την Εφήβων ή, την Παίδων.

Για τις Εθνικές ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων έγιναν συναντήσεις με την Καρολίνα Μπαρζούκα, τον Σωκράτη Τζουμάκα και τον Νίκο Μπουτσουρή, ενώ βασικός υποψήφιος είναι και ο Τάκης Φλώρος που είναι στη Θεσσαλονίκη λόγω του σημερινού αγώνα Ηρακλή - Παναθηναϊκού.

* Επίσης πριν από λίγο έγινε συνάντηση με τον Σωτήρη Δρίκο που μαζί με τους Αλέκο Λεώνη, τον Δημήτρη Καζάζη, τον Στέλιο Καζάζη και τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο είναι υποψήφιοι για την Εθνική Ανδρών.

* Η Καρδίτσα είναι υποψήφια για το Ολ Σταρ Α2 ανδρών.

* Η Σαντορίνη και η Νάξος έχουν θέσει υποψηφιότητα για το Κύπελλο Γυναικών.

* Η Ορεστιάδα διεκδικεί το Κύπελλο Ανδρών αλλά διατυπώθηκε και άποψη να μείνει στην Αθήνα και να συνεχιστεί το επιτυχημένο μοντάλο του «Τροκαντερό».

*Στην Παιανία βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος και ο Ταμίας του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης οι οποίοι θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. 


Το βιογραφικό του Οικονόμου (Β΄προπονητής Εθνικής γυναικών)

Ο Απόστολος Οικονόμου, προπονητής της… νέας γενιάς, θα είναι βοηθός του Τζιοβάνι Καπράρα στην εθνική γυναικών. Ο τεχνικός της Λάρισας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2003 στα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ (παμπαίδων-παίδων-εφήβων). Το 2005 ήταν βοηθός προπονητής στον ΣΠΑ Καρδίτσας (Α2 ανδρών) και πρώτος προπονητής στις παγκορασίδες της ΕΑΛ. 

Το 2006 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της ΕΑ Λάρισας, όπου παραμένει έως σήμερα, ανεβάζοντας την ομάδα από την Α2 στην Α1 γυναικών. Στην ΕΑΛ έχει την εποπτεία και των τμημάτων παγκορασίδων-κορασίδων-νεανίδων. Με τις παγκορασίδες ήταν 3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2006, με τις κορασίδες 2ος το 2007 και με τις νέανιδες 2ος το 2008.

Το βιογραφικό του Τάκη Φλώρου 
Ο Τάκης Φλώρος, ένας από τους πλέον πετυχημένους προπονητές του γυναικείου βόλεϊ, θα είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής νεανίδων. Ο τεχνικός του Ηρακλή, επιστρέφει σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το 2004, όταν είχε καθοδηγήσει την εθνική γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ο 54χρονος προπονητής ήταν και στο παρελθόν στον πάγκο της εθνικής νεανίδων, με την οποία είχε αρκετές διακρίσεις. 

Το 1986 πήρε την πρόκριση, για πρώτη φορά, στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου η ελληνική ομάδα κατέλαβε την 12η θέση στη διοργάνωση της Βουλγαρίας. Το 1987 οδήγησε την ομάδα στα τελικά του Παγκοσμίου (Νότια Κορέα) και τότε, στη μοναδική μέχρι σήμερα συμμετοχή της Ελλάδας στη διοργάνωση, τερμάτισε στην 10η θέση. Το 1988 βρέθηκε ξανά σε τελική φάση Euro (10η θέση στην Ιταλία), ενώ παρών ήταν και το 1992 (8η θέση στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες). 

Την ίδια χρονιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Τουρκίας. Σε εκείνο το διάστημα οδήγησε σε επιτυχίες και την εθνική γυναικών. Το 1985 η «γαλανόλευκη» προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12η θέση στην Ολλανδία), ενώ κατέκτησε την 5η θέση στο -ισχυρό τότε- Κύπελλο Άνοιξης. Ακολούθησαν τέσσερα μετάλλια σε εκείνη τη διοργάνωση (ασημένιο το 1988 στην Αθήνα, χρυσό το 1989 στην Τουρκία, χάλκινο το 1990 στη Φινλανδία και χάλκινο το 1991 στην Ουγγαρία). 

Το 1991 η εθνική πηγαίνει ξανά σε Euro (8η θέση στην Ιταλία και απευθείας πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό) και κατακτά και το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αθήνας. Το 2000, ξανά με τον Φλώρο στο τιμόνι, η εθνική γυναικών προκρίνεται στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και το 2011 κατακτά στα γήπεδα της Βουλγαρίας την 11η θέση, εξασφαλίζοντας, για πρώτη φορά, θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου το 2002 πήρε, στη Γερμανία, τη 10η θέση. Τελευταία «μεγάλη» στιγμή η 9η θέση στους «δικούς» μας Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Σε συλλογικό επίπεδο η καριέρα του είναι εξίσου «γεμάτη». Ξεκίνησε από τους άνδρες της ΧΑΝΘ (1977-1981), ακολούθησε η εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ (1983, πρωτάθλημα Ελλάδας), μετά η ανδρική ομάδα του «δικέφαλου» (1992-1996) και στη συνέχεια ο Ήφαιστος Δράμας (1996-1997). Σε γυναικεία ομάδα δούλεψε πρώτη φορά το 2006, στον Ηρακλή, όπου έμεινε για τρία χρόνια (σ.σ. επέστρεψε φέτος πριν από έναν μήνα) και μετά ακολούθησε μια επιτυχημένη τριετία στον Παναθηναϊκό (τρία νταμπλ και 2η θέση στο CEV Cup το 2009).

Το βιογραφικό του Μάκη Δημητριάδη

Ο Μάκης Δημητριάδης, που οδήγησε την εθνική παίδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας, παραμένει στο… πόστο του. Ο 47χρονος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ιωνικό Νίκαιας με τον οποίο ανέβηκε από την Β΄ εθνική στην Α2 ανδρών την περίοδο 1989-90. Την επόμενη σεζόν ήταν στην ΑΕΚ, πετυχαίνοντας νέα άνοδο, επίσης από την Β΄ εθνική στην Α2 ανδρών. 

Την περίοδο 1995-96 δούλεψε με γυναίκες, όντας τεχνικός στη Νίκη Αλεξανδρούπολης που αγωνιζόταν στην Α1 γυναικών. Από το 2000 έως το 2008 διετέλεσε προπονητής στην υποδομή (ακαδημίες, παιδικά και εφηβικά τμήματα) του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με… παρένθεση τη σεζόν 2005-06 που εργάστηκε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης (Γ΄ εθνική). 

Με τα «μικρά» τμήματα του Εθνικού πήρε δύο πρωταθλήματα (παμπαίδων 2007 και παίδων 2008), ενώ με τους έφηβους ήταν δευτεραθλητής το 2008. Επίσης, υπήρξε Συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής παίδων και εφήβων από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Αύγουστο του 2009 με πρόκριση και συμμετοχή της Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009. 

Στην εθνική παίδων ήταν α΄ προπονητής από τις 1/4/2009 έως τις 31/7/2010 (παράλληλα επικεφαλής των περιφερειακών προπονητών). Το καλοκαίρι του 2010 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Ξανά στον πάγκο της Παίδων από τις 15/10/2010 έως τις 15/1/2011 με τελευταίο… κατόρθωμα την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Τουρκία.

Το βιογραφικό της Καρολίνας Μπαρζούκα
Η Καρολίνα Μπαρζούκα επανεξελέγη ομοσπονδιακή τεχνικός της εθνικής κορασίδων. Το 1983 ανέλαβε ως προπονήτρια τα κλιμάκια Αθηνών της προεθνικής ομάδας και στη συνέχεια έγινε ομοσπονδιακή προπονήτρια στην ομάδα των Κορασίδων - Νεανίδων και βοηθός στην Εθνική Γυναικών. 

Το 1988 ανέλαβε την ομάδα ΡΟΥΦ’80 από την Α’ τοπική κατηγορία και την άφησε στη Β’ Εθνική. Ταυτόχρονα είχε και την ομάδα του ΑΓΣ Βύρωνος την οποία ανέλαβε από την Α’ τοπική κατηγορία και την άφησε τρίτη στην Α1 Εθνική κατηγορία έχοντας συμμετοχή στην Ευρώπη. 

Επανήλθε ως Ομοσπονδιακή στην Εθνική Κορασίδων – Νεανίδων για άλλα τέσσερα χρόνια όπου οι Νεάνιδες πέτυχαν την πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Κατόπιν για 9 χρόνια ανέλαβε την ομάδα του Α.Ο Μαρκόπουλου από τη Β’ Εθνική κατηγορία και την άφησε 5η στην Α1 Εθνική κατηγορία. Το 2004 ολοκλήρωσε το διδακτορικό της και πήρε την θέση του Λέκτορα στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. 

Το 2006 ανέλαβε την ομάδα του Γ.Σ Πετρούπολης στην Α’ τοπική κατηγορία και την άφησε στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια σταμάτησε την προπονητική της δραστηριότητα για δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό μέχρι και σήμερα έχει κάνει αρκετές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε έγκυρα Ελληνικά και ξένα περιοδικά. 

Τον Απρίλιο του 2009 επανήλθε ως ομοσπονδιακή συμμετέχοντας στην ανάπτυξη κοριτσιών και ανέλαβε την εθνική Κορασίδων καθώς και την εθνική Νεανίδων. Η εθνική Κορασίδων πέτυχε την πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού του 2011.

Το βιογραφικό του Νίκου Μπουτσουρή
Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής εφήβων. Από το 1995 μέχρι το 2000 διετέλεσε προπονητής των τμημάτων υποδομής Παιδικών και Εφηβικών Ομάδων του Α.Ο. Παγκρατίου. Την αγωνιστική περίοδο 2000-2004 ήταν Β’ προπονητής της ομάδας Α.Ο. Παγκρατίου (Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Τις αγωνιστικές περιόδους 2001-2002 και 2002-2003 ως Β’ προπονητής της ομάδας Α.Ο. Παγκρατίου (Α2’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών). Την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παγκρατίου (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών ) και Β’ Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Ομάδα Εφήβων, με καθήκοντα Γυμναστή-Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. 

Την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παγκρατίου (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών ), με καθήκοντα Γυμναστή-Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων και Β’ Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Μεσογειακή ομάδα και των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Παίδων. Την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παγκρατίου (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών ), με καθήκοντα Γυμναστή-Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), με καθήκοντα Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. Το έτος 2007 ως Γ’ προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο European League και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 ως Β’ προπονητής της ομάδας ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός (Α1’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών), με καθήκοντα Στατιστικολόγου και Αναλυτή Αγώνων. 

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ως Β’ προπονητής της ομάδας Πανελλήνιος Γ.Σ (Α1’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών) Την περίοδο από 27/12/2008 έως 27/3/2009 δίδαξα το μάθημα «Τεχνική πετοσφαίρισης» στη Σχολή Προπονητών πετοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας που λειτούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Αθήνα. Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 ως Α΄ προπονητής της ομάδας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ (Α1’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών). Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 ως Α΄ προπονητής της ομάδας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ (Α1’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών)

Οι διακρίσεις του... Την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 κατάκτηση της 1ης Θέσης στα Πρωταθλήματα Γ’ και Β’ Εθνικής αντίστοιχα με την ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου. Το 2004 (26/5 - 30/5) ως Β΄ Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Εφήβων (κάτω των 20 ετών) στον προκριματικό όμιλο του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος (Cluj Napoca,Ρουμανία). To 2005 (1/5 -7/5) ως Β΄ Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μεσογειακής Ομάδας στο Κύπελλο Άνοιξης με κατάκτηση της 2ης θέσης (Brno,Τσεχία). Το 2005 (23/6 – 3/7) ως Β΄ Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Μεσογειακής Ομάδας στους 15ους Μεσογειακούς Αγώνες (Almeria,Ισπανία). 

Την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο(CEV Cup) της περιόδου 2006-2007,ως Β’ προπονητής της ομάδας του ΤΑΠ Α.Ο. Παγκρατίου. Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 κατάκτηση του Super Cup (11/9/2006 Λαμία), του Κυπέλλου Ελλάδος (28/2/ - 3/3 2007 Πάτρα ) και της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως Β’ προπονητής της ομάδας του ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός. Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος (29/2 - 1/3/2008 Ορεστιάδα) και της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως Β΄ προπονητής της ομάδας του ΤΑΠ Α.Ο. Παναθηναϊκός. Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και συμμετοχή στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών στο Ρέθυμνο (13-14 Μαρτίου 2010).