Σελίδες


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τελικά χωρίς Εβρο γίνεται;


ΕΟΠΕ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


Οι αλλαγές που έγιναν από την ΕΟΠΕ στον τρόπο διεξαγωγής των Πανελληνίων πρωταθλημάτων υποδομής στο πλαίσιο των περικοπών στην πράξη αποδεικνύονται τουλάχιστον ατυχείς και πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές. Κόπηκαν οι φιναλίστ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ δεν υπάρχει πρωταθλητής από την Θράκη επειδή δεν υπάρχει τοπικό πρωτάθλημα!...
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Πανελλήνιος (φιναλίστ Εφήβων στη ΕΣΠΑΑΑ) και ο πολυπρωταθλητής Ηρακλής (φιναλίστ Εφήβων στην ΕΠΕΣΘ) δεν θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων. Με τους νέους κανονισμούς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αφού δεν συμμετέχει σε πρωτάθλημα Εφήβων!
Οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες και για τις Εθνικές ομάδες αφού Ηρακλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Πανελλήνιος δεν είναι τρεις τυχαίες ομάδες. Εχουν στη σύνθεση τους το 70% των διεθνών της Εθνικής Παίδων και αυτοί οι παίκτες δεν θα αγωνιστούν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τραγική είναι και η περίπτωση κατάργηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων. Κατανοούμε πως δεν υπάρχουν χρήματα και πρέπει να γίνουν περικοπές αλλά τα «παιδιά μας» πρέπει να μείνουν «ζωντανά» αλλιώς δεν έχουμε μέλλον.
ΠΗΓΗ : www.volleynews.gr
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΠΕ.Σ.ΘΡ.) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.!!! (ο παράγοντας απο την Ορεστιάδα κ.Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου)

Η προάσπιση του βόλλεϋ της περιφέρειας απο την τοπική ένωση είναι κάτι το ανεπανάληπτο.... 
Απο την πληθώρα των τουρνουά μίνι - βόλλεϋ που διοργανώνει... απο την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος... φτάσαμε στο καταπληκτικό, να πετάμε στα σκουπίδια ένα σίγουρο μετάλιο (χρυσό) στο πανελληνίο πρωτ/μα εφήβων....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!