Σελίδες


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΠΕΘΡ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

ΛΥΘΗΚΕ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

«Ξεχάσαμε να το ανακοινώσουμε»

«Ξεχάσαμε να το ανακοινώσουμε»
«Η απόφαση για το που θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Εφήβων Θράκης έχει παρθεί από τις 23 Οκτωβρίου αλλά από παράλειψη μας δεν το ανακοινώσαμε... Αυτό θα γίνει αύριο το πρωί...», αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με την λάθος διατύπωση της...
προκήρυξης των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. Η προκήρυξη δεν αναφέρει καν τη συμμετοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά σύμφωνα με τον Μαυρομάτη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου έχουν προβλεφθεί τα πάντα, έχει ειδοποιηθεί η ενδιαφερόμενη Ενωση και οι ομάδες αλλά δεν έχει γίνει ανακοίνωση στον Τύπο και δεν έχει ενημερωθεί και η προκήρυξη...
Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης συνοδευόταν  από τον Αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ Κώστα Ψαρουδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αν. Πέτκου & Αθ. Χατζηπαναγιώτου.
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η τοποθέτηση του Σάκη Μουστακίδη ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στη διοίκηση της ΕΟΠΕ για την κατάργηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων, στην διαδικασία πρόσληψης ομοσπονδιακών προπονητών μέσω βιογραφικών, αλλά και στην οικονομική πολιτική που έχει ακολουθήσει η ομοσπονδία.
Παράπονα για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του Έβρου εξέφρασε το σύνολο των παραγόντων των σωματείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης. Το φλουρί κέρδισε η Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης.

πηγή : www.volleynews.gr