Σελίδες


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Θέλει να "την κάνει" ο Τζούριτς

Το οικονομικό κραχ έσκασε και στο τμήμα βόλλεϋ του Ολυμπιακού. Ο σπουδαίος Βούλγαρος πασαδόρος του, Αντρει Ζεκοφ, αναχώρησε για άλλες πολιτείες. Ακολούθησε ο Ιταλός προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φλάβιο Γκουλινέλι, ενώ σειρά παίρνει και ο κεντρικός Κραλ. Οι δε προοπτικές, κάθε άλλο παρά. ευοίωνες είναι.

Τέτοια βλέπει και ο «δικός μας» Δημήτρης Τζούριτς και ζητά επίμονα να αποχωρήσει από την ομάδα, με την απάντηση που παίρνει μέχρι στιγμής από τη διοίκηση να είναι αρνητική. Ο Τζούριτς - που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ορεστιάδα - αποτελεί αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη ελπίδα του ελληνικού βόλεϊ. Όμως, βλέποντας τις δυσκολίες που επικρατούν στον Ολυμπιακό, ψάχνεται για κάτι διαφορετικό. Δεν βλέπει φως στο τούνελ στον Πειραιά και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες έκανε σαφές το αίτημα να αποχωρήσει. «Θέλω να φύγω τώρα...», ήταν τα λόγια του. «Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός να συνηγορήσει σ' αυτό το αίτημα» ήταν η απάντηση που του δόθηκε.

«Ο Τζούριτς είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Είναι το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας. Προφανώς και δε θέλει κανείς να φύγει από την ομάδα και να τον χάσει. Για να τον κρατήσεις όμως χρειάζεται να του εξασφαλίσεις οικονομική και αγωνιστική ασφάλεια»
δήλωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαλίδης για το όλο θέμα.

Ανδρεάδης: «Δύσκολα τα πράγματα»Θέαση για την κατάσταση πήρε και ο έτερος Εβρίτης Ανδρέας Ανδρεάδης. Σε δήλωσή του, ανέφερε ότι «τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια για εορτασμούς. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο. Το μέλλον δυστυχώς είναι αβέβαιο. Όλα θα κριθούν εντός των ημερών και πραγματικά ευελπιστώ πως θα πάνε όλα κατ' ευχήν γιατί οι ανακατατάξεις εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου θα δημιουργήσουν σίγουρα τριγμούς και μόνο καλές δεν θα είναι.
Εύχομαι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας ή επενδυτής, όπως θέλετε πείτε το, ο οποίος με την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, να βάλει πλάτη και να ξεπεράσουμε την κρίση όσο γίνεται γρηγορότερα. Διαφορετικά, θα μπούμε σε πολύ δυσάρεστες περιπέτειες. Είναι μια κρίσιμη περίοδος και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε φως στο τούνελ της κρίσης».



Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
Πηγή: thrakisport.gr