Σελίδες


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Φράχτη έχουμε, πετρέλαιο θέλουμε!


Του: Γιώργου Πανταζίδη

Απίστευτο κι όμως Αλεξανδρουπολίτικο. Η ιστορική ομάδα του Εθνικού, που τόσες χαρές και διακρίσεις προσφέρει στην πόλη και αποτελεί το αθλητικό καμάρι της, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται με τόση «θέρμη» από τους ανθρώπους του τόπου. Η προπόνηση της Πέμπτης...
Απίστευτο κι όμως.Αλεξανδρουπολίτικο. Η ιστορική ομάδα του Εθνικού, που τόσες χαρές και διακρίσεις προσφέρει στην πόλη και αποτελεί το αθλητικό καμάρι της, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζεται με τόση «θέρμη» από τους ανθρώπους του τόπου. Η προπόνηση της Πέμπτης δεν πραγματοποιήθηκε γιατί το κλειστό γυμναστήριο δεν είχε θέρμανση, αφού πετρέλαιο δεν μπήκε μια και το ταμείο του Δήμου είναι μείον.
Η κατάσταση είναι έτσι εδώ και καιρό, και κάθε φορά οι άνθρωποι του Εθνικού παρακαλούν για να βρεθεί λύση, ενώ ουκ ολίγες φορές σκέφτηκαν και επιχείρησαν να γίνει προμήθεια πετρελαίου από τον ίδιο τον σύλλογο ώστε να αποφευχθούν χειρότερα ρεζιλίκια. Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Εθνική εφήβων της Βουλγαρίας. Ευχή και ελπίδα ο Έβρος - πέρα από τον φράχτη της ντροπής που ετοιμάζει ο Παπουτσής στα ελληνοτουρκικά σύνορα - να μην γίνει διεθνώς ρεζίλι (και) για τα κλειστά γυμναστήρια «παγοδρόμια».

 Γιώργος Πανταζίδης