Σελίδες


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Εμείς θα κατέβουμε να αγωνιστούμε ελεύθερα, θεωρητικά όμως μετά την αποχώρηση του Κραλ ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποδυναμωμένος και μπορούμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Εχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς γιατί πέρα από τους βαθμούς η ομάδα έδειξε ότι βρίσκει και πάλι το ρυθμό της.




Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης επισήμανε: "Είναι ένα από τα παιχνίδια στα οποία θεωρώ ότι η δική μας απόδοση είναι αυτή που θα κρίνει αν το ματς θα είναι εύκολο ή αν θα συναντήσουμε δυσκολίες. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Εθνικός στο ματς του πρώτου γύρου μάς κέρδισε και μας "ζόρισε" πάρα πολύ ενώ γενικά έχει δείξει σε αρκετά παιχνίδια καλά δείγματα γραφής".



Την ανοδική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος το Σάββατο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στο κλειστό του Ρέντη μετά από δύο εκτός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους τον πασαδόρο Γιάννη Χαριτωνίδη και απόντα τον Γίρι Κραλ που πήγε στην τουρκική Χάλκμπανκ.

"Έχουμε αποδείξει ότι δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας" δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Τζούριτς. "Σε κάθε παιχνίδι στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη. Για τον αγώνα του Σαββάτου έχουμε και ένα επιπλέον κίνητρο καθώς εκτός από τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να πάρουμε και τη ρεβάνς για την ήττα μας στην Αλεξανδρούπολη. Θα δώσουμε, για ακόμη μία φορά, τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω να ικανοποιήσουμε όλους όσοι βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου μας".

www.liberovolley11.blogspot.com