Σελίδες


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Μονόδρομος η νίκη»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: ΠΑΟΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

«Μονόδρομος η νίκη»
Τις ήττες από Παναθηναϊκό και Λαμία θέλουν να ξεχάσουν στον ΠΑΟΚ, που ετοιμάζονται για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Πολίχνης. Ο προπονητής του «δικεφάλου» Γιάννης Μέλκας, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και η νίκη μοιάζει να είναι μονόδρομος:...

«Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης βλέπουμε μόνο τη νίκη, ώστε να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα», είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την ήττα στον αγώνα με την Λαμία: «Το πρόβλημα ήταν επιθετικό, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο επιθετικό κομμάτι συμμετέχει όλη η ομάδα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται κάποιος παίκτης συγκεκριμένα, αλλά ότι δεν υπήρχε συνολικά καλή λειτουργία. Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τα σετ πιο νωρίς, πριν πάνε στον πόντο, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε σε όλα».
Όσον αφορά την αλλαγή έδρας και το πόσο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Παίξαμε σ' αυτό το γήπεδο πριν από τρεις εβδομάδες και δεν θα έχουμε πρόβλημα».