Σελίδες


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ: Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ιδρύθηκε από τον αείμνηστο ‘’πατριάρχη’’ του εβρίτικου βόλλεϋ Μιχάλη Παρασκευόπουλο.
Η σκέψη ήταν να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία θα αποτελούσε το σκαλοπάτι της ανάδειξης του ταλέντου των πολλών καλών νεαρών αθλητών της μεγάλης ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Για πολλά χρόνια αυτό λειτούργησε με επιτυχία άλλα την φετινή χρονιά τα πράγματα δεν έγιναν όπως θα έπρεπε.
Παρόλο που από πολύ νωρίς οι άνθρωποι της Γ.Ε.Α. έκαναν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με τους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές του Εθνικού αυτό δεν πραγματοποιήθηκε. Η χλιαρή προσέγγιση των νεαρών αθλητών και των γονέων τους είχε σαν αποτέλεσμα να μην ενισχυθεί η ομάδα της Γ.Ε.Α. με το ταλέντο και την φιλοδοξία που χρειάζεται. Η προσπάθεια που επιχείρησε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Αντώνης Χατζησταύρου, υπέρμαχος της ανάπτυξης του βόλλεϋ της πόλης, δεν είχαν αποτέλεσμα γιατί οι αποφάσεις είχαν ήδη παρθεί.


Έτσι δημιουργήθηκε μια ομάδα ‘’ανάγκης’’ με τους ηρωικούς παλιούς αθλητές της Γ.Ε.Α. να βοηθούν, όπως κάθε χρόνο, ώστε αυτή να πετύχει την παραμονή της στην Β΄ Εθνική του αθλήματος, μια κατηγορία που είναι ιδανική για να προετοιμάζονται οι νέοι αθλητές της πόλης.


Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
 ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ Γ.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.