Σελίδες


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Στη Σόφια για φιλικά η Εθνική Παίδων

Φιλική ήττα με 3-2 (23-25, 25-22, 25-21, 24-26, 15-13) σετ από τη Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική παίδων στη Σόφια εν όψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Αυστρία (4-8 Ιανουαρίου 2011). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπιασε αρκετά καλή απόδοση και πάλεψε στα ίσα σε όλα τα σετ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο 4ο κατάφερε να γυρίσει το σκορ από 24-17 σε 24-16 και να οδηγήσει το ματς στο τάι μπρέικ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, εκτός του Ραφαήλ Κουμεντάκη, ο οποίος ήταν άρρωστος. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη αυτή εμφάνιση. Τα ματς κόντρα στη Βουλγαρία ξεκίνησαν πέρσι τέτοια εποχή, όταν και φιλοξενήσαμε τους Βούλγαρους στο Λουτράκι. Τότε τους κερδίσαμε τρεις φορές, συνεχίσαμε με νίκη στον τελικό του Βαλκανικού μέσα στην έδρα τους και πήραμε το χρυσό, αλλά η διαφορά είναι ότι εκείνοι συνέχισαν να δουλεύουν τακτικά, ενώ εμείς μαζευτήκαμε την Κυριακή και για πρώτη φορά βρεθήκαμε όλοι μαζί σήμερα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά χρειάζονται ευκαιρίες τα παιδιά και στις ομάδες τους. Δυστυχώς δεν έχει βγει ο δικός μου προγραμματισμός που ήθελα να ξεκινήσουμε τα φιλικά από τον Σεπτέμβριο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο. Θα πρέπει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποφασίσω ποιους δύο αθλητές θα κόψω εν όψει των προκριματικών. Είναι άδικο γιατί είναι όλοι εξαιρετικοί αθλητές».
Η Εθνική την Παρασκευή θα επιστρέψει στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων» στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει αναχώρηση την Κυριακή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με τη συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα της Ισπανίας.

Οι αθλητές που έχει καλέσει ο κ. Δημητριάδης στην αποστολή είναι οι: Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Κωνσταντινίδης Δημήτριος, Χατζόπουλος Δημήτριος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σκαρλατίδης Ιωάννης (Α.Ο. Ορεστιάδος), Στεφανίδης Χρήστος, Τζιουμάκας Γεώργιος, Χριστόφας Νικόλαος (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγας Κάσανδρος (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντας Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήσης Δημήτριος (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρας Ιωάννης (Α.Σ. Κόροιβος), Πρωτοψάλτης Αθανάσιος (Ανόρθωση Κύπρου).


Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
Πηγή: thrakisport.gr