Σελίδες


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση με Νικητιάδη!


Το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη με την ηγεσία της ΕΣΑΠ για να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το επαγγελματικό βόλεϊ.

Για λίγο κράτησε η αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης έκλεισε ραντεβού με την ηγεσία της ΕΣΑΠ και
οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση το Σαββατοκύριακο. Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης δέχτηκε να συναντηθεί με την ηγεσία της ΕΣΑΠ ώστε να συζητηθούν τα καίρια ζητήματα που άπτονται των ΤΑΑ.

Το δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ εν όψει της προγραμματισμένης συνάντησης που θα γίνει αύριο με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδη, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι προς την θετική κατεύθυνση επιλύσεως του θέματος που απετέλεσε το λόγο της αναστολής του πρωταθλήματος, αποφάσισε την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11 και 12 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή των αγώνων της 7ης αγωνιστικής).
Η ΕΣΑΠ θεωρεί ότι, η Πολιτεία αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα των ΤΑΑ θα σταθεί αρωγός στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 και η αυριανή συνάντηση θα αποτελέσει την αφετηρία ενός γόνιμου διαλόγου για το μελλοντικό πλαίσιο λειτουργίας της Α1 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ. Αναμένεται η ανακοίνωση από την ΕΣΑΠ.

πηγή : www.liberovolley11.blogspot.com