Σελίδες


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζεται το... άρμεγμα


Του Στ.Λεμονίδη στο www.sport24.gr

πηγή : www.sport24.gr
www.sport24.gr
στο www.sport24.gr
Θα δώσει λοιπόν η Πολιτεία άλλα 2.400.000 ευρώ στα ΤΑΑ για τα δυο επόμενα χρόνια. Ε, και λοιπόν; Άλλο ένα μπάλωμα στον ελληνικό αθλητισμό που δεν στήνεται σε υγιείς βάσεις, αλλά σε κρατικά δάνεια χωρίς γυρισμό.
Από αυτά τα λεφτά που αναλογούν από 100.000 ευρώ σε κάθε ΤΑΑ, θα πληρωθεί ένας ξένος παίκτης ή θα δοθούν κάποιες δόσεις στους Έλληνες παίκτες.
Προχειρότητες, κι αν δεν καθίσουν παράγοντες και παίκτες σε ένα τραπέζι, δύσκολα θα βγούμε από το αδιέξοδο. Για να γίνει η κάθαρση πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις.

-Να παίξουν όλες οι ομάδες για τρία τουλάχιστον χρόνια χωρίς ξένους-ες, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για να πληρωθούν όλα τα χρέη των παρελθόντων χρόνων.

-Να μη παίξουν οι ομάδες μας για  τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφού χωρίς ξένους δεν θα έχουν ελπίδες διάκρισης

-Να εφαρμοσθεί από το καλοκαίρι το καρτολίνο, το ιταλικό σύστημα που αποδίδει χρήματα εσαεί (ως το τέλος της καριέρας των αθλητών) στις ομάδες που παράγουν παίκτες. Για να συνεχίσουν να δουλεύουν τις υποδομές.

-Να πληρώνει η Ομοσπονδία τους προπονητές των συλλόγων που κάνουν ανάπτυξη.

-Να μη πληρώνει η Ομοσπονδία τις μετακινήσεις των ομάδων . Στην εποχή που ζούμε ας κάνουν αθλητισμό όσοι σύλλογοι μπορούν.

Πολλά από αυτά τα μέτρα είναι αντιλαϊκά, αλλά απαραίτητα γιατί σκάει η φούσκα του αθλητισμού και τα απόνερα θα παρασύρουν πολλούς και πολλά. Μακάρι να την πληρώσουν μόνο τα παράσιτα, αλλά αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό
www.sport24.gr

πηγή www.sport24.gr

πηγή : www.sport24.g
r