Σελίδες


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το ταμείο είναι μείον και το κλειστό "ψυγείο"

Οι άνθρωποι της ομάδας του Εθνικού, είναι έξαλλοι με τους υπευθύνους του κλειστού και κατ' επέκταση με τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, αφού οι συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό γυμναστήριο κάθε άλλο παρά ιδανικές για προετοιμασία και προπόνηση μπορούν να χαρακτηριστούν. Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, το κρύο είναι τσουχτερό αλλά θέρμανση δεν υπάρχει στο γήπεδο, αφού δεν υπάρχει . ούτε σεντ στα ταμεία του Δήμου και κατ' επέκταση σε όλες τις σχετικές υπηρεσίες προκειμένου να μπει πετρέλαιο στο κλειστό γυμναστήριο και να ανάψει η θέρμανση.
«Χθες το απόγευμα (σ.σ. Δευτέρα) άναψαν για λίγα τα μικρά αερόθερμα που υπάρχουν στους τοίχους, και μπήκε μια μικρή ποσότητα πετρελαίου που όμως δεν φτάνει παρά για τρεις μέρες, ενώ είναι δύσκολο να ζεσταθεί ο χώρος. Οι συνθήκες προπόνησης είναι δύσκολες. Κάτι πρέπει να γίνει αφού το κρύο είναι αισθητό στο γήπεδο και πάντα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών μας. Αφήστε που κινδυνεύουμε επίσης να εκτεθούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή.» δήλωσε στη «Γ» ο κ. Ανδρεάδης.


Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
πηγη : www.thrakisport.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :
Η παλιά δημοτική αρχή του κ.Αλεξανδρή παρά τις πολλές υποσχέσεις που έδωσε στο βόλλεϋ, φαίνεται θεώρησε ότι είναι μικρό κομμάτι της κοινωνίας της Αλεξανδρούπολης και δεν έκπλήρωσε καμμία.  Βλέπε προπονητήριο ''μπαλόνι'', επιπλέον κερκίδες και βελτιώσεις στο υπάρχον κλειστό, βελτίωση του προπονητηρίου της Μαίστρου, ώρες προπόνησης για τα μικρά τμήματα και άλλα πολλα.
Ελπίζουμε και απαιτούμε, ως το κορυφαίο άθλημα της πόλης, απο την νέα δημοτική αρχή του κ.Λαμπάκη καλύτερη αντιμετώπιση...