Σελίδες


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτη εντός έδρας ήττα

 
Την ήττα με 0-3 από τον Παναθηναικό γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πραγματοποίησε τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση και υπέκυψε στην ανωτερότητα των "πρασίνων". Οι παίχτες τουΓιάννη Ανδρεάδη δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις που είχαν κάνει στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που ήταν η πρώτη στη φετινή σεζόν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Εθνικός μπήκε δύνατα στο πρώτο σετ, ωστόσο στο 16-15 έπαθε μπλακ άουτ, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναικό με εξαιρετικές λύσεις από τα άκρα να πάρει το σετ. Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο νικηφόρο σετ , οι "πράσινοι" πήραν προβάδισμα και στο δέυτερο σετ με 0-7 και παρά την προσπάθεια του Εθνικού και κυρίως του Αλ Ναμπχάν, δεν μπόρεσαν να μπουν στη μάχη της διεκδίκησης. Παρά το καλό ξεκίνημα στο τρίτο σετ, οι Αλεξανδρουπολίτες υπέστησαν ακόμα ένα μπλακ - άουτ στα μέσα περίπου, πληρώνοντας την κακή τους υποδοχή και έχασαν και αυτό το σετ με 19-25, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3.

Αυτό το κακό παιχνίδι δεν αναιρεί την πολύ καλή παρουσία εντός έδρας του Εθνικού και σαφέστατα δεν πρέπει να αποθαρρύνει τον κόσμο, καθώς ο Παναθηναικός, παρά τα προβλήματα του, αποτελεί πάντα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο! Πλέον άπαντες στον Εθνικό ασχολούνται με την επόμενη αναμέτρηση, που είναι πολύ δύσκολη, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν τον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΟΚ!

Τα σετ: 19-25, 20-25, 19-25

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργίάδης 1, Ράιτς 13, Κουμεντάκης 3, Σιδηρόπουλος 1, Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α. 5, Γραμματικάκης 7, Τέσιτς 4, Αλ Ναμπχάν 7, λ-Κωνσταντινίδης 73% υπ. (59% άριστες)
Παναθηναϊκός: Μηνούδης 9 (3 άσοι), Ψάρρας 4 (2 άσοι), Πετρέας 5, Γιορντάνοφ 10, Πανταλέων 9 (2 άσοι), Λάππας 11, λ-Παπαδημητρίου 93% υπ. (80% άριστες)
Συντάκτης: Βασίλης Στοάκης 
πηγή : www.thrakisport.gr