Σελίδες


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΣΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΑΠ

Τη στήριξή του στην απόφαση της ΕΣΑΠ για αναστολή του πρωταθλήματος της Volleyleague, εξέφρασε ο ΠΑΣΑΠ, με ανακοίνωσε που εξέδωσε την Πέμπτη. Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών τάχθηκε υπέρ της Λίγκας, κάνοντας λόγο για μείζον θέμα, αλλά και για συμπόρευση όλων των φορέων του αθλήματος σε κρίσιμα ζητήματα όπως αυτό της καταβολής των χρημάτων στα ΤΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ: «Οι αθλητές του βόλεϊ (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι διεκδικούν από τις ομάδες τα χρωστούμενα, επιλέγοντας όχι την αποχή, αλλά να αγωνίζονται για το καλό του αθλήματος) στέκονται στο πλευρό της ΕΣΑΠ και θεωρούν μείζον θέμα την καταβολή των 100,000 ευρώ από την πολιτεία, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα στο σύνολό της.
Στο πρόσφατο παρελθόν το προεδρείο του ΠΑ.Σ.Α.Π. είχε εισηγηθεί στην Ε.Σ.Α.Π. να ζητηθεί κοινή συνάντηση της διοργανώτριας αρχής, της ομοσπονδίας και των αθλητών με τον υφυπουργό πολιτισμού κύριο Νικητιάδη. Θεωρούμε ότι μόνο μέσω της κοινής δράσης όλων των φορέων του αθλήματος μπορεί να επιτευχθεί ο κοινός στόχος και τελικώς η ίδια η επιβίωση του».

ΠΗΓΗ : http://www.volleyball.gr/