Σελίδες


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Σε επικίνδυνες αποστολές οι ομάδες μας αυτό το Σάββατο. Ο Εθνικός ταξιδεύει στην Αθήνα για το δύσκολο παιχνίδι (λόγω της απώλειας του αρχηγού Γρηγόρη Σιδηρόπουλου) απέναντι στον Πανελλήνιο που δεν έχει ακόμη νίκη και η Γ.Ε.Α. που θέλει την πρώτη νίκη, πηγαίνει στην Πτολεμαϊδα για να αντιμετωπίσει τον Αρίωνα.


Στο http://www.volleynews.gr/ διαβάζουμε για το παιχνίδι του Εθνικού...
Την πρώτη του νίκη στην Βόλεϊ Λιγκ ψάχνει ο Πανελλήνιος στην Κυψέλη που θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που είναι η μεγάλη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος που, όμως, ακόμα δεν έχει νικήσει εκτός έδρας
«Ο Εθνικός είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ καλά για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που τους έχουμε μεγάλη ανάγκη», τόνισε ο πασαδόρος των γηπεδούχων Γιώργος Δρογκάρης.
Το κακό για τους γηπεδούχους είναι πως ο διαγώνιος της ομάδας Χόρχε Παγιάν μόλις χθες επανήλθε στις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του.
Στον Εθνικό ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος θα είναι στην αποστολή, αφού έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Ανδρεάδης: «Θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη. Για μας είναι ένα κομβικό παιχνίδι, αφού παρά τις τρεις νίκες που έχουμε στην έδρα μας, θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και μακριά από την Αλεξανδρούπολη, πόσο μάλλον σ' αυτό το παιχνίδι, αφού αν δώσουμε το δικαίωμα στον Πανελλήνιο θα μπει κι αυτός πιο δυνατά στη μάχη της παραμονής».
Γ.Ε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Για την Γ.Ε.Α. οι αθλητές της, παρόλες τις ελλείψεις, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως οι ''μικροί'' του Εθνικού που θα έπρεπε να πλαισιώνουν την ομάδα, λείπουν αυτή την χρονιά.