Σελίδες


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο και από Α2!


A2 AΝΔΡΩΝ
Στο δρόμο που χάραξε η Α1 ανδρών ακολουθεί και η Α2 ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης και μέλος της Επιτροπής Α2 Ανδρών της ΕΟΠΕ Κυριάκος Παναγόπουλος τα σωματεία της Α2 από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου έχουν στείλει επιστολή – τελεσίγραφο προς την ομοσπονδία στην οποία αναφέρουν πως εάν...
μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 η αθλητική ηγεσία δεν έχει δώσει λύση στο νομικό καθεστώς της κατηγορίας και κυρίως εάν δεν δώσει η Πολιτεία την επιχορήγηση των 50.000 Ευρώ για τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 τότε θα υπάρξει αναστολή και του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.
«Εχουμε στείλει τη επιστολή στην ΕΟΠΕ και ενημερώσαμε και τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο δεν το έχουν δώσει στη δημοσιότητα. Δεν αντέχουμε άλλο. Υπάρχουν πολλές οφειλές προς τα σωματεία από οδοιπορικά. Επίσης, έχουμε παράπονο και με την ΕΣΑΠ την οποία ενημερώσαμε ότι είμαστε στο πλευρό της αλλά δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση. Εχουν ένα μήνα καιρό για να μας δώσουν απαντήσεις αλλιώς το πρωτάθλημα θα ανασταλεί», δήλωσε στο VolleyNews o Κυριάκος Παναγόπουλος. Να σημειωθεί πως πρόεδρος της Επιτροπής Α2 της ΕΟΠΕ είναι ο Κώστας Ρωμανός του Παμβοχαϊκού και ο Χρήστος Βογιατζής του ΣΠΑ Καρδίτσας που είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ.

ΠΗΓΗ http://www.volleynews.gr/