Σελίδες


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Λάππας: «Διπρόσωπος ο Εθνικός Αλ.»

Μετά το «σπάσιμο» του φετινού αήττητου του ΠΑΟΚ, που τον έφερε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας της 8ης αγωνιστικής Volleyleague, αντιμετωπίζει μία ακόμη πρόκληση, να «σπάσει» το εντός έδρας αήττητο του φετινού, Εθνικού Αλεξανδρούπολης (18:00). Κάτι που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν κατάφεραν οι Ολυμπιακός, ΕΑ Πατρών και Επίκουρος.
Με ακμαίο ηθικό μετά την επιστροφή στην κορυφή, αλλά και το? σεφτέ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο το πρωί για την Αλεξανδρούπολη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωποι με τον αήττητο Εθνικό.
Παρά τον εκνευρισμό του τόσο για τον ορισμό του αγώνα τρεις μέρες μόλις μετά το ευρωπαϊκό ματς και πολύ περισσότερο για την 10η αγωνιστική, στις 29/12 ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και μεγάλος πρωταγωνιστής στα δύο ματς με ΠΑΟΚ και τη βελγική Κνακ Ροζελάρε, Ηλίας Λάππας σε δηλώσεις του στο SentraGoal επισημαίνει πως η ομάδα της Αλεξανδρούπολης χρήζει μεγάλης προσοχής, καθώς φέτος είναι... διπρόσωπη!
«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ή του ύψους ή του βάθους φέτος. Στο γεμάτο γήπεδό του, μπροστά στον κόσμο του βγάζει το καλό του πρόσωπο, ενώ όταν απομακρύνεται από τον Έβρο δεν τα πάει καθόλου καλά.
Εμείς θα πάμε πάνω για να κερδίσουμε και να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού τα φαινομενικά εύκολα ματς τελείωσαν για εμάς» τόνισε στο SentraGoal ο «σιδερένιος» πλέον μετά το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε στον ώμο Ηλίας Λάππας.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με οδηγό τις νίκες επί των Ολυμπιακού και ΕΑ Πατρών, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους και να διασκεδάσουν τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η ήττα της Κυψέλης «με κατεβασμένα χέρια» από τον Πανελλήνιο.
Σε αυτή την προσπάθεια οι Εβρίτες θα έχουν κατά 90% την βοήθεια του αρχηγού και παλιότερου άσου του Παναθηναϊκού, Άκη Σιδηρόπουλου, που επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τον τραυματισμό του.
«Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου θα είναι καλό να κερδίσουμε για τον κόσμο μας, αλλά και για εμάς, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τους αγώνες εκτός έδρας, όπου δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κανέναν αντίπαλο» τόνισε ο Έλληνας πασαδόρος, Άκης Σιδηρόπουλος, που με την εμπειρία του δίνει άλλη δυναμική στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: www.sentragoal.gr