Σελίδες


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ


Συνάντηση  με ΕΟΠΕ είχαν  οι
(ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΟΔΒΕ και ΣΕΠΠΕ) συναντήθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας και έκαναν μια γενική εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώνεται στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο βόλεϊ λόγω της οικονομικής κρίσης.....

Οι πρόεδρος της ΕΟΠΕ , Αχιλλέας Μαυρομάτης,  με τους  Παντελή Ταρνατόρο, Σάκη Ψάρρα, Γιώργο Διαμαντόπουλο και  Γιώργο Σαμαρά εκ μέρους ΣΕΠΠΕ (ο Κώστας Χαριτωνίδης απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος) συμφώνησαν πως μόλις οριστικοποιηθούν τα δεδομένα για το 2011, θα γίνει νέα συνάντηση με συγκεκριμένες προτάσεις για την επιβίωση του αθλήματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης δήλωσε: «Ευχαριστώ τους φορείς για την ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της ομοσπονδίας για μια ενιαία σύσκεψη εν όψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται. Θα συναντηθούμε σύντομα πάλι, έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο να επιβιώσει το άθλημά μας σε μια χρονιά κρίσης».

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος επεσήμανε: «Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για το αύριο του ελληνικού βόλεϊ και έγινε το πρώτο θετικό και σωστό βήμα. Περιμένουμε τα δεδομένα της νέας χρονιάς με σκοπό να τα αντιμετωπίσουμε σωστά. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για την πρωτοβουλία και τις κινήσεις που κάνει».

Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Γιώργος Διαμαντόπουλος είπε: «Ευχαριστούμε την ομοσπονδία και τον κύριο Μαυρομάτη για την πρωτοβουλία της συνάντησης όλων των φορέων. Ξεκινήσαμε μια συζήτηση με στόχο να δώσουμε και λύσεις. Εμείς είμαστε στην ίδια κατεύθυνση και το μόνο που ζητάμε είναι να τηρούνται όσα συμφωνούμε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας σημείωσε: «Ξεκίνησε ένας διάλογος, εμείς εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας και θα συναντηθούμε και πάλι με συγκεκριμένες προτάσεις».

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΠΠΕ, Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: «Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και πλέον περιμένουμε τι χρήματα θα πάρουμε από την Πολιτεία για την επόμενη σεζόν για να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα στην επόμενη συνάντηση».

ΠΗΓΗ : www.liberovolley11.blogspot.com