Σελίδες


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Λουκέτο στην Α1 ανδρών!


Είναι οριστικό. Το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας και η 7η αγωνιστική δεν θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο.
Με δεδομένη την εξουσιοδότηση που έχει το προεδρείο της ΕΣΑΠ από την ολομέλεια των ΤΑΑ για αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας, εφόσον μέχρι 30 Νοεμβρίου δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα των επιχορηγήσεων των ΤΑΑ ή, συνάντηση με την αθλητική ηγεσία ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος «πάτησε το κουμπί» για «αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι νεοτέρας...», ενώ μέσα στην ημέρα πιθανότατα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την Λίγκα.
Μέχρι το βράδυ της Τρίτης το προεδρείο της ΕΣΑΠ έκανε προσπάθειες για να υπάρξει συνάντηση με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή ή, με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο αλλά έμειναν άκαρπες. Μάλιστα, ο Μπιτσαξής απουσιάζει στην Ισπανία και θα επιστρέψει την Πέμπτη αλλά θεωρείται απίθανο να υπάρξει συνάντηση την Παρασκευή αφού σύμφωνα με παράγοντες της ΕΣΑΠ ο ΓΓΑ αποφεύγει να τους συναντήσει.
Στην ΕΣΑΠ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την αδρανή στάση τόσο των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) όσο και της ΕΟΠΕ και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου της Λίγκας Παντελή Ταρνατόρου στην Συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου (13.00).

πηγή : http://www.volleynews.gr/