Σελίδες


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κέρδισε τη ΦΕΙ η Ορεστιάδα, έχασε απο τον Μέγα Αλεξανδρο η Γ.Ε.Α.


B΄ΕΘΝΙΚΗ: Γ΄ΟΜΙΛΟΣ: ΦΕΙ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2-3, μεγασ αλεξανδροσ - γ.ε.α. 3-1

Κέρδισε τη ΦΕΙ, έχασε βαθμό
Η Ορεστιάδα προηγήθηκε 2-0 σετ στα Γιάννενα επί της ΦΕΙ αλλά χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να νικήσει σε αγώνα για τον Γ΄όμιλο της Β΄Εθνικής Ανδρών, ενώ στις Σέρρες η ΜΕΝΤ...
προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά ο τοπικός ΑΟ Σερρών με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τη νίκη. Και οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία.
Διπλά κερδισμένος ο Μ.Αλέξανδρος που νίκησε την ΓΕΑ 3-1 και έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
Στα Γιάννενα η Ορεστιάδα προηγήθηκε 2-0 σετ, ενώ στο 24-23 οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τους διαιτητές (Παπαγεωργίου, Χαρδαλίδης) καθώς μετά από επίθεση του Καρδαμανίδη χρέωσαν με γραμμή τριών μέτρων τον αθλητή της ακριτικής ομάδας.
«Ηταν κανονική η επίθεση. Δεν υπήρχε ούτ υποψία για γραμμή. Από εκεί εκνευριστήκαμε και χάναμε έναν πολύτιμο βαθμό», είπε ο κεντρικός της Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής.
Πάντως και για την ΦΕΙ ο βαθμός αυτός μπορεί να αποδειχτεί υπερπολύτιμος για την παραμονή στην Β΄Εθνική. Καθοριστικό σημείο για την ομάδα του Γιώργου Παππά ήταν η αλλαγή θέσης του Γιάννη Αποστόλου που πέρασε διαγώνιος και η είσοδος του Νίκου Στουγιάννου στη θέση του Φώτη Μπακαλόπουλου.
Τα σετ: 16-25, 22-25, 30-28, 25-21, 11-15.
ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Παππάς): Μπαξεβανίδης, Αποστόλου Π., Αποστόλου Ι., Κλούρας, Βάσιος, Μπακαλόπουλος / Λάμπρου (λ), Κοντογιάννης, Στουγιάννος, Οικονόμου.
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Σταματόπουλος): Καψαλιάρης, Δούλιας, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Προδρομίδης, Καρδαμανίδης / Κοκολάκης (λ).
Πηγή ::www.volleynews.gr
ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Φ.Ε.Ι. ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.