Σελίδες


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

"ΠΑΊΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΌΟΥΤΣ"


Ο αρχηγός του Τριφυλλιού,Σωτήρης Πανταλέωνμιλώντας για το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επεσήμανε: "Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά, αλλά σήμερα είχαμε ένα λόγο παραπάνω γιατί θέλαμε μέσα από τον αγώνα να δώσουμε χαρά και κουράγιο στον προπονητή μας για τη δύσκολη κατάσταση που περνάει".
Και πρόσθεσε: "Εγώ προσωπικά δεν φοβήθηκα το ματς, διότι η ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν πολλές συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλοι γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε και μας βγήκαν κάποιες τακτικές που είχαμε πει ότι θα ακολουθήσουμε. Δείξαμε σοβαρότητα που ήταν απόρροια της εμπειρίας μας".
Όσο για τους πράσινους φιλάθλους που έδωσαν το παρών, σχολίασε: "Ο κόσμος ήταν απίστευτος. Κάθε φορά που παίζουμε στην επαρχία, από την ώρα που φτάνουμε στην πόλη, η συμπαράσταση των οπαδών είναι συγκλονιστική. Χαιρόμαστε που έρχονται όχι μόνο οι ντόπιοι αλλά και από κοντινές πόλεις για να δουν τον Παναθηναϊκό. Σήμερα η ατμόσφαιρα μου θύμισε Λεωφόρο. Και εύχομαι να ξαναζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές στη Λεωφόρο στα εντός έδρας παιχνίδια".

πηγή : liberovolley11@blogspot.com