Σελίδες


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Διάκριση καριέρας για τον Πέτρογλου! Για πρώτη φορά αναδείχθηκε MVP!!!

petroglou
O Εβρίτης ακραίος του ΠΑΟΚ Πέτρος Πέτρογλου αναδείχτηκε MVP της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League. Ο Πέτρογλου στη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ σημείωσε 14 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα σε όλους τους τομείς.
O Πέτρογλου είχε 12/18 τελειωμένες επιθέσεις και 2 μπλοκ. Eίχε ποσοστό 55% αποτελεσματικότητας στην υποδοχή, ενώ τα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση ήταν 67%.
Eίναι η πρώτη φορά στην 22χρονη καριέρα του που ο Πέτρος Πέτρογλου αναδεικνύεται MVP στο πρωτάθλημα Volley League και μόλις δεύτερη στο εφετινό πρωτάθλημα που αθλητής του ΠΑΟΚ κατακτά το βραβείο μετά τον Τσεπέδα.
Ως γνωστόν, ο Πέτρογλου ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 από τα παιδικά της Ορεστιάδας και αφού προωθήθηκε και στην εφηβική ομάδα, από το 1998 ως και το 2003 αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στην Α1 με την φανέλα της Ορεστιάδας.
Αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2004 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το 2007 με τη φανέλα του Ηρακλή, έπαιξε μία σεζόν και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την σεζόν 2008-2009 ενώ δοκίμασε την τύχη του για πέντε σεζόν και στο εξωτερικό, την Τουρκία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου επίσης κέρδισε τίτλους.
Επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και τον περασμένο Οκτώβριο πήγε στον ΠΑΟΚ, αν και έκανε προπονήσεις και έπαιξε φιλικά με την Ορεστιάδα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν είχε κατακτήσει ποτέ τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
πηγη www.thrakispots.gr