Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Πρωταθλητής και Αήττητος !!

Εμφάνιση ΑΣΧΑΣΧΑ.jpgΤο Πρωτάθλημα Εφήβων της Α’ Περιφέρειας ΕΟΠΕ, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, κατέκτησε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και θα εκπροσωπήσει την Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ.
Ο Εθνικός στέφθηκε πρωταθλητής, μετά την επικράτησή του, εκτός έδρας, με 1-3 σετ (19-25 20-25 25-22 16-25) του Α.Ο. Ορεστιάδας, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε αήττητος.
Με οδηγούς τους «Ευρωπαίους» Τσέλιο Παρασκευά και τον αρχηγό Χαραλαμπίδη Σωκράτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , επικράτησε σχετικά άνετα στον «τελικό» που έγινε στην Ορεστιάδα στο κλειστό «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ». Ο κεντρικός Γκαρνέτας Παν. και ο πασσαδόρος Καραπιπέρης Ιωαν.με την ποιότητά τους συμπλήρωναν την ανωτερότητα του Εθνικού έναντι της Ορεστιάδας στους κρίσιμους τομείς του αγώνα, ενώ ο ταλαντούχος ακραίος Ανδραβίζος Αχιλ. φαίνεται ότι καθιερώνεται βασικός μετά από τέτοιες θετικές εμφανίσεις.
Ο Θανάσης Κασαμπαλής χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες του , δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες κρίσιμων αγώνων , καθόσον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του.
Η ομάδα της Ορεστιάδας έδειξε ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια , καθώς η δουλειά που γίνεται απ τον κ.Πασαλίδη Γιώργο αρχίζει να αποδίδει καρπούς.
Τις απονομές των μεταλλίων καθώς και το κύπελλο του Πρωταθλητή της Α’Περιφέρειας έκαναν ο Πρόεδρος κ.Κεμανετζής Ειρήναρχος και ο αντιπρόεδρος κ.Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος. 

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης μετά και την φετινή κατάκτηση του  πρωταθλήματος της Α’περιφέρειας ευελπιστεί, ότι οι τοπικοί φορείς του αθλήματος με την τοπική αυτοδιοίκηση , ίσως εκτιμήσουν ότι ήρθε η ώρα να διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη η β΄φάση του Πανελ.πρωταθλήματος  , περιορίζοντας έτσι μετά από πάρα πολλά χρόνια τις πολυέξοδες και επίπονες μακρινές μετακινήσεις του καθώς και την απίστευτη ταλαιπωρία των αθλητών –μαθητών τις μέρες των εξετάσεων.