Σελίδες


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Την πρώτη βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψε ο Εθνικός με υποσχέσεις για νέο κλειστό

Την πρώτη βασιλόπιτα της χρονιάς έκοψε ο Εθνικός

Το έθιμο των τελευταίων δεκαετιών τήρησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αυτό της κοπής της βασιλόπιτας στα γραφεία του.

Από νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς, στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν παλιοί και νέοι παράγοντες, παλαίμαχοι αθλητές του Εθνικού, μέλη και φίλοι της ομάδας και οι "άρχοντες του τόπου" για να ανταλλάξουν ευχές.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Καραπιπέρης ο οποίος αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα 14 τμήματα του συλλόγου και ζήτησε από το δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης αλλά και τους παρόντες βουλευτές τη στήριξή τους.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης ευχήθηκε τα καλύτερα στην αθλητική πορεία για όλα τα τμήματα του Εθνικού, τονίζοντας ότι ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό τους, ενώ επεσήμανε πως τα τελευταία πέντε χρόνια οι κυβερνήσεις της χώρας έχουν αφήσει τον αθλητισμό στο έλεος του θεού με μόνο αρωγό την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τέλος τόνισε πως με τα ανταποδοτικά τέλη από τον αγωγό φυσικού αερίου TAP και του πλωτού σταθμού LNG, που προσδοκά να εισπράττει ο Δήμος, θα κατασκευάσει στο πάρκο Αλτιναλμάζη (Παρμενίωνα) ένα νέο κλειστό γυμναστήριο και το "σπίτι της γυμναστικής". 

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com