Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Συγκεντρωτικές προπονήσεις Παμπαίδων στην Αλεξανδρούπολη από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών!

Συγκεντρωτικές προπονήσεις Παμπαίδων από τον  Δρίκο
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, η συγκεντρωτική προπόνηση των Παμπαίδων του Έβρου που αφορούσε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών κ. Σωτήρη Δρίκο.
Συγκεκριμένα, από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Ανέστη Γιαννακόπουλο, κλήθηκαν και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του, οι αθλητές του Μ.Γ.Σ. «ΕΘΝΙΚΟΣ» Αλεξανδρούπολης: Γκιδίκας Σταύρος, Καρασταμάτης Δημήτριος, Κατσούλης Μιχάλης, Κεσεσίδης Θανάσης, Κοτζιακάλφας Ευάγγελος, Ποιμενίδης Χρήστος, Χατζίδης Λάμπρος, Ανδραβίζος Ευάγγελος, Βαφειάδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδης Παναγιώτης, Μορφίνης Βασίλειος, Μπαμπής Ευάγγελος, Παπάζογλου Μάριος, Ραπτόπουλος Δημήτριος, Φούρφαρο Τίμος, Τοκαμάνης Αλέξιος, Ποτουρίδης Μαρίνος, Πιτιακούδης Λάμπρος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Σισμανίδης Πέτρος, Πατλάκας Δημοσθένης, Μπατίλης Νικόλαος, Παλαβουζόπουλος Παναγιώτης, Γεωργακούδης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Νικόλαος. στις 15:00 – 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μαΐστρου.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν και οι : κ. Αθανάσιος Κασαμπαλής , υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων βόλλευ του Εθνικού με τον συνεργάτη του Δημήτριο Τσουλκανάκη, ο προπονητής της εθνικής κορασίδων κ.Ιωάννης Ανδρεάδης , ο βοηθός του κ.Δρίκου στην Εθνική ανδρών κ. Κ ώσταςΔεληκώστας, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ.ΘΡ-ΑΝ ΜΑΚ. κ. Ειρήναρχος Κεμανετζής , τα μέλη του Δ.Σ του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ κ. Αναστάσιος Τοκαμάνης και Θεόδωρος Μαυρίδης, η παλιά «δόξα» του γυναικείου βόλλευ κ. Σοφία Τσερκέζη, καθώς και αρκετοί γονείς και παράγοντες του Εβρίτικου Βόλλευ.

Η προπόνηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και περιβάλλον και περιελάμβανε εκτός από την προθέρμανση και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις και τεχνικές πάσας-σερβίς-άμυνας –επίθεσης από τον κ. Γιαννακόπουλο και ο κ. Δρίκος παρακολουθούσε τους νεαρούς φερέλπιδες νέους να προσπαθούν να εμπεδώσουν τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή τους και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.Σίγουρα ο κ. Δρίκος έβγαλε κάποια συμπεράσματα για το μέλλον αυτών των παιδιών και σε συνεργασία με τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές θα σχεδιάσουν την βελτίωση και την αξιοποίηση αυτών των αθλητών.

Το επόμενο «ραντεβού» της Εθνικής Παμπαίδων σχεδιάζεται για μετά το Πάσχα σε μία συγκεντρωτική Πανελλήνια προπόνηση σαράντα περίπου επίλεκτων αθλητών.
πηγη www.thrakisport.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο τη συγκεντρωτική προπόνηση των Παμπαίδων στην Αλεξανδρούπολη...