Σελίδες


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Τα δικά μας παιδιά...του Στέφανου Λεμονίδη

Τα δικά μας παιδιά...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με την μετρ της υποδοχής Μπριζίτκα Μόλναρ, αφού έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα που σχεδίασαν έγκαιρα το καλοκαίρι και πέτυχαν το απόλυτο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο Ρέντη δεν αποπροσανατολίζονται και δεν ασχολούνται με το αντίπαλο στρατόπεδο. Η ασάφεια εξάλλου της προκήρυξης των μεταγραφών και η άγνοια των κανονισμών από τους παράγοντες του Παναθηναικού, δεν επέτρεψαν την προσθήκη της Μόλναρ πλάι στη Φιλντ.

Έτσι η Σέρβα θα αντικαταστήσει την Καναδή, θα δυναμώσει ο ΠΑΟ στα άκρα , θα αποδυναμωθεί όμως ταυτόχρονα στο κέντρο, αφού χάνει την καλύτερη κεντρική του.

Απο την άλλη η Μόλναρ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση χρόνο, μπορεί να έκανε προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά είναι παίκτρια αγώνων και θα αργήσει να βρει ρυθμό.

Καλά που παίζουν τα παιδιά των παλαιμάχων και μπορούμε να μιλήσουμε για ανάπτυξη στο ελληνικό βόλεϊ. Γι αυτό και στα κλιμάκια συναντάμε τις Γκιούρδα(φωτό), Αδάμ, Μπακοδήμου(κόρη του Γιώργου, όχι του Περικλή), αλλά και τους Κοβάτσεφ, Ανδρεόπουλο, Αδάμ, Μαζωνάκη, Μούχλια, Τζιουμάκα.

Παπαδημητρίου έφυγε , Παπαδημητρίου επέστρεψε στον Ηρακλή για τη θέση του λίμπερο. Θάνος αντί Θόδωρου, με τον πρώτο να είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να ασχολείται με τη μελισσοκομία. 

Παρελθόν αποτελεί για τον Ηρακλή και ο ακραίος Χρήστος Στεφανίδης, ενώ πρόταση από το Ισραήλ δέχθηκε ο Νίκος Παλέντζας και ο άλλοτε κραταιός "γηραιός" θα εμφανισθεί με νέο, αλλά αποδυναμωμένο ρόστερ. 

Κάποιοι μάλιστα στοιχηματίζουν ότι ένας εκ των Ηρακλή, Άρη δεν θα υπάρχει στον δεύτερο γύρο, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου θα ζητήσει αναβολή του αγώνα του με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, επειδή την ημέρα του αγώνα επιστρέφουν οι Σεπέδα, Χιμένες που αγωνίζονται με την Εθνική Κούβας.

Το θέμα όμως είναι ότι η Κούβα δεν παίζει σε επίσημους αγώνες, κάνει περιοδεία στον Καναδά και είναι πλέον θέμα ερμηνείας του κανονισμού κι αν τηρηθεί δεν πρέπει να δοθεί αναβολή, προκαλώντας άστοχες διαμαρτυρίες των παραγόντων του "δικεφάλου"

Η άγνοια των κανονισμών μεταγραφών στην Α1 γυναικών, δείχνει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το προϊόν τους οι παράγοντες όλων των ομάδων και σε αυτό δεν τους φταίει η ΕΟΠΕ.

Ναι μεν η ομοσπονδία δεν κάνει το παραμικρό για να προβάλει το πρωτάθλημα και οι σύλλογοι όμως δεν κινούν το δακτυλάκι τους για το καλύτερο και είναι ενδεικτικό της απογοητευτικής κατάστασης, ότι η τριμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Πανναξιακού και του Άρη, δεν συνεδρίασε ποτέ.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Η Κούβα παίζει στα προκριματικά του NORCECA και ο ΠΑΟΚ έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει την αναβολή του αγώνα της με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.
πηγη www.volleynews.gr