Σελίδες


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Νίκη στις λεπτομέρειες για τον Άθλο στον αγώνα με τις Αμαζόνες!




Νίκη-θρίλερ για τον Άθλο

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις το 2016 η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας εναντίον της ομάδας των Αμαζόνων Μαίστρου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας .
 Η ομάδα του Άθλου δυσκολεύτηκε να κερδίσει την νεανική ομάδα των Αμαζόνων με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που διήρκησε παραπάνω από δύο ώρες. Στο πρώτο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ όμως τελικά το σετ πήγε στην ομάδα του Άθλου με 25-23 και έγινε το 1-0. Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Αμαζόνων ανέβασε την

απόδοση της και πήρε το σετ με 21-25 και το ίδιο σκηνικό είχαμε στο τρίτο σετ που το πήρε η ομάδα των Αμαζόνων με 22-25 και προηγήθηκε με 1-2 στα σετ. Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άθλου ξύπνησε και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ νωρίς και να φτάσει με 25-17 στην ισοφάριση σε 2-2. Στο ται μπρείκ ενώ η ομάδα του Άθλου προηγήθηκε με 7-2 και 12-8 τα κορίτσια των Αμαζόνων δύο φορές ισοφάρισαν το σκορ αλλά τελικά η ομάδα του Άθλου πήρε την νίκη με 15-12 και τον αγώνα με 3-2 σετ. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας όπου η ομάδα του Άθλου έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και πήρε την νίκη από την ιδιαίτερα μαχητική ομάδα των Αμαζόνων του Δημητριάδη Μάκη. Τον αγώνα παρακολούθησαν 80 φίλαθλοι. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας έχει ρεπό. Η ομάδα των ανδρών του Άθλου υποδέχεται στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την ομάδα του Α.Ο.Καβάλας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας στις 18:00.


Τα σετ: 3-2 (25-23, 21-25,22-25, 25-17, 15-12)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τριανταφυλλίδης Ιωάννης): Καρδαμανίδου Ειρήνη, Πασαλίδου Μαρία, Κωνσταντάρα Θάλεια, Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα, Προδρομιάδου Έλσα, Φιλίππίδου Ζωή (λ), Πεχλεβανίδου Μένια, Μπαξεβανίδου Αντωνία Βασιλειάδου Κων/να , Σωτηρίου Ελένη, Βαγγελτζίκη Σταυρούλα.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΙΣΤΡΟΥ (Δημητριάδης Μάκης): Τσορμπατζίδου, Μπάρη, Σιδηροπούλου, Κυριζάκη, Ζυγερίδου, Δημητριάδου, Μουλούδη, Ζαμπιτόγλου Σ., Γκοτόβου, Κοσμίδου, Μαμούγκα, Ζαμπιτόγλου Α., Μαυροκέφαλου (λ), Παπά (λ).
πηγη www.volleynews.gr