Σελίδες


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.Άνθιμος κοντά στο Βόλεϊ της πόλης!!



Μια ευχάριστη έκπληξη έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.Άνθιμος, στους ανθρώπους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, με την παρουσία του στο παραδοσιακό ψήσιμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο ''Μ.Παρασκευόπουλος''.
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος σε κάθε ευκαιρία δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το Βόλεϊ της πόλης.
Έτσι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε κοντά στο Βόλεϊ τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση του ψησίματος που παραδοσιακά πραγματοποιεί η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης στο Κλειστό Γυμναστήριο για τις ομάδες Βόλεϊ της πόλης. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιότατος είναι το πρώτο ιδρυτικό μέλος της Λέσχης υποστηρίζοντας πάντα τις αρχές και τους στόχους της για ένα ενωμένο και ισχυρό Βόλεϊ που εκπροσωπεί επάξια τον αθλητισμό της Αλεξανδρούπολης σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το παραδοσιακό ψήσιμο την παραμονή και αυτής της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε από την Λέσχη Πετοσφαίρισης ύστερα από τις ευγενικές προσφορές των μελών της Λέσχης Κλεάνθη Μαυρουδή, Μάκη Ηλιάδη, Ηλία Παπαχρήστου κ.α. και φιλοξένησε όλους τους αθλητές/τριες, προπονητές, παράγοντες και φίλους των ομάδων της πόλης.

Στις φωτογραφίες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.Άνθιμος καθώς και οι αθλητές του Εθνικού Ίλιτς, ο Γερμανός Φόγερ, Βλαχόπουλος και Κιόσης με τους ανθρώπους της Λέσχης μπροστά στην παραδοσιακή ψησταριά!!