Σελίδες


Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Βαρύ κλίμα και ντεμπούτο Γκιλέν στο παιχνίδι του Εθνικού με τον Άρη

Βαρύ κλίμα και ντεμπούτο Γκιλέν

Να πάρει το «αίμα» του πίσω από την ήττα με 3-2 από τον Άρη θέλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, τον οποίο και υποδέχεται για την 12η αγωνιστική της Volleyleague, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην 8η θέση με 12 βαθμούς (13/1, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος).
Το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη μετά την απώλεια του Στέργιου Δημούδη παραμένει βαρύ με τον Σάκη Μουστακίδη να λέει χαρακτηριστικά «Έφυγε ένας ακόμα άνθρωπος του βόλεϊ. Παρακολουθούσε μέχρι και τις προπονήσεις της ΓΕΑ και του Εθνικού. Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει. Το προηγούμενο βράδυ είχαμε το φιλικό με την Ορεστιάδα και μιλήσαμε στο γήπεδο. Την άλλη μέρα έμαθα ότι πέθανε».

Με νέο πρόσωπο τον Γκιλέν

Ο Εθνικός δεν έκανε τον πρώτο γύρο που θα ήθελε, τερματίζοντας στην 9η θέση, με την διοίκηση να παίρνει την απόφαση να ενισχύσει το ρόστερ. Έτσι αποκτήθηκαν οι Μιχαήλοβιτς Φόγιερ που έκαναν ντεμπούτο την περασμένη αγωνιστική. Βέβαια δεν έμειναν εκεί καθώς ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκιλέν Γκονζάλβες ο οποίος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον Μουστακίδη. Ο Γκονζάλβες είναι γεννημένος 4 Ιανουαρίου 1988 στο Σάο Πάολο, έχει ύψος 1.98 και θα αγωνιστεί εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταγραφή του.

Πρώιος αντί Παπασταματάτου

Ο Άρης έκανε μία μεταγραφή Έλλληνα αθλητή. Πρόκειται για τον Γιάννη Πρώιο ο οποίος αγωνίζεται πασαδόρος, αγωνίζονταν στη ΧΑΝΘ και θα πάρει τη θέση του Νίκου Παπασταματάτου που κατατάχθηκε στον στρατό. Ο Πρώιος έχει ύψος 1.85 και έχει γεννηθεί 13 Ιουλίου 1994.
πηγη www.volleynews.gr

Ο Άρης έχει να νικήσει στην Αλεξανδρούπολη από τις 6 Δεκεμβρίου 2008. Από τότε ο Εθνικός έχει σερί 5-0 στο «Μιχ.Παρασκευόπουλος».