Σελίδες


Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το δώρο της Volley League και του Εθνικού

Το δώρο της Volley League και του Εθνικού

Μια νέα δράση πραγματοποιείται από την Volley League και αφορά την αξιοποίηση των παλιών φιλέ των ΤΑΑ,  τα οποία αντικαταστάθηκαν λόγω νέας ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος σε VolleyLeague «Πάμε Στοίχημα» .
Στην προσπάθεια αυτή  της Volley League, συνοδοιπόρος και υποστηρικτής  είναι η εταιρεία  μπαλών GALA η οποία θα δορίζει συνδυαστικά, αθλητικές μπάλες βόλεϊ στα σχολεία όπου που θα πραγματοποιείται η δωρεά του φιλέ.

Η πρώτη ενέργεια πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία της Volley League και της εταιρείας GALA με το ΤΑΑ Εθνικός  Αλεξανδρούπολης,  το οποίο αγκάλιασε την ιδέα αυτή και βοήθησε στην υλοποίησή της.

Την περασμένη Τρίτη 8/12/ παρουσία του προπονητή Σάκη Μπουστακίδη και των αθλητών Νικολά Μιγιαϊλοβιτς και Κώστα Βλαχόπουλου, παραδόθηκε το παλιό φιλέ  του Εθνικού και οι καινούργιες μπάλες GALA στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Νίκο Βαλάση να δηλώνει ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία αυτή.

Στη συνέχεια οι αθλητές έπαιξαν βόλεϊ, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά ενώ  ο  Σάκης Μουστακίδης με το δικό του μοναδικό τρόπο μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό και για το βόλεϊ προτρέποντάς τα σε αυτό και συμβουλεύοντάς τα, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη για την σχολική τους εφημερίδα.

Η δράση θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία της Volley League με τα  TAA.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr