Σελίδες


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Μοίρασε δώρα η Λέσχη Φίλων του Εθνικού

Video & Φωτο: Μοίρασε δώρα η Λέσχη Φίλων του Εθνικού
Τα Χριστούγεννα για τους παίκτες του Εθνικού ήρθαν λίγες μέρες νωρίτερα!!! Ο λόγος ήταν η επιθυμία των μελών της Λέσχης Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να δώσουν στους παίκτες, αλλά και στο προπονητικό team συμβολικά δωράκια.
Το δώρο ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού την Τρτάρτη 23/12 οι παίκτες του Μουστακίδη ταξιδεύουν στην Ορεστιάδα για τον ντέρμπυ του Έβρου κόντρα στον ΑΟΟ.

Καλύτερο εκπρόσωπο δεν θα μπορούσαν να έχουν οι παίκτες του Εθνικού για να ευχαριστήσουν τη Λέσχη... Μόλις ο κόουτς Μουστακίδης είδε δίπλα του τον Γρηγόρη Κοντοστάθη ήταν σίγουρος πως εκείνος θα έβγαζε λόγο. Άλλωστε, ο Γρηγόρης είναι πολύ καλός και σε αυτόν τον τομέα. Έτσι και έγινε, ο «Κοντο» (δανεικός στον Ηρακλή Χαλκίδας) βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (22/12) και αφού πρώτα εκ μέρους όλων των παικτών ευχαρίστησε τη Λέσχη, στο τέλος καταχειροκροτήθηκε απ' όλους.



Στο τέλος παίκτες, προπονητές αλλά και όλοι οι φίλοι του βόλλεϋ που βρέθηκαν στο Κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία, έφαγαν μελομακάρονα και ευχήθηκαν στην ομάδα του Εθνικού να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το Thrakisport.gr βρέθηκε στο Κλείστό Γυμναστήριο και κατέγραψε όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες
πηγη www.thrakisport.gr