Σελίδες


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ με Ανέστη Δαλακούρα, μένει 8 εβδομάδες έξω

Σοκ με Ανέστη Δαλακούρα, μένει 8 εβδομάδες έξω

Σοκ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης προκάλεσε η διάγνωση των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε στο πόδι ο Ανέστης Δαλακούρας. Διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα και θα πρέπει να μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.
Η απουσία του Δαλακούρα οδηγεί σε αλλαγή σχεδιασμού της ακριτικής ομάδας. Μέχρι να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς και να ειναι έτοιμος αγωνιστικά ο Σέρβος ακραίος, ο νεαρός Σωκράτης Χαραλαμπίδης καλείται να σηκώσει το βάρος στη θέση του ακραίου. Κάποιες σκέψεις γίνονται για την απόκτηση κι άλλου ξένου ακραίου αλλά ακόμα είναι νωρίς καθώς η διοίκηση μετράει τις δυνάμεις της με τους υποστηρικτές της ώστε να ανταποκριθεί οικονομικά χωρίς άλλα ανοίγματα.
Σε κάθε περίπτωση ο Εθνικός θα αγωνιστεί αύριο στη Σύρο με τον Χαραλαμπίδη ενώ ο Σάκης Μουστακίδης έπλεξε το εγκώμιο του Δαλακούρα: «Εύχομαι στον Ανέστη Δαλακούρα περαστικά και γρήγορη επιστροφή. Του δίνω και συγχαρητήρια για την ηρωική προσπάθεια που έκανε με την Παναχαϊκή. Από την αρχή της σεζόν μας έχουν πάει όλα ανάποδα. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να βάλουμε τα δυνατά μας. Οι δοκιμασίες δεν είναι πάντα αγωνιστικές. Ο Εθνικός θα τα καταφέρει και θα ανταποκρθεί στις προκλήσεις και στις δυσκολίες. Έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Φοίνικα και ακολουθεί και η Ευρώπη. Τα νέα παιδιά κάποιες φορές μπαίνουν στα βαθιά πιο γρήγορα. Δεν χρειάζεται άγχος. Θα παλέψουμε και παράλληλα θα σχεδιάσουμε το πλάνο μας για τη συνέχεια της περιόδου».
πηγη www.volleynews.gr